12.4 C
Braşov
AcasăMagazinMihai Mărgineanu, infectat cu Covid-19

Mihai Mărgineanu, infectat cu Covid-19

Vești triste pentru Mihai Mărgineanu! Artistul a fost infectat cu virusul COVID-19, acum o lună de zile. Cântărețul spune că a făcut o formă ușoară a bolii, inițial fără simptome. Mărgineanu susține că a fost la Spitalul Matei Balș din Capitală unde a primit îngrijire medicală.
„A fost o lună ciudată! În jur de 15 aprilie m-am infectat cu sars-cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații, am mers la „Matei Balș” pentru evaluare, am făcut toate analizele care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la „Balș”!

Cât a suferit Mihai Mărgineanu din cauza coronavirusului

Artistul a explicat ce a pățit după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus:
”După aia mi-a fost rău și nu mi-a plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea si cu mama fii-mea, adica Ea (că și Ea a comis-o cu aceiași boală și același tratament). După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nost’. A fost frumos și cu succes! Pe 15 mai m-am intors și îmi cer scuzele de rigoare că n-am pus nicio poză cu fața plină de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori în fața palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (așa cum se face la feisbuc) dar asta nu mi se pare că interesează pe nimeni ce fac io în timpul liber. În schimb, cred că e interesant că de mâine începem filmările pentru sezonul 19 -LasFierbinti, și că de sâmbătă încep cântarile de muzică popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu și trupa de „reale succesuri” ne mișcăm ca peștii în apă. Hai că se termină și începe!”, a scris Mihai Mărgineanu pe pagina lui oficială de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE