8.9 C
Braşov
AcasăCititoriTe așteptăm la cel mai nou centru de wellness în Brașov –...

Te așteptăm la cel mai nou centru de wellness în Brașov – Centrul Esența Vieții

Wellness-ul este un domeniu care are impact în viața noastră pe foarte multe laturi. Starea noastră generală influențează activitățile de zi cu zi pe care le facem. Iar rutina noastră zilnică influențează rezultatele pe care le avem. Dacă avem o stare generală de bine, rezultate excepționale pe plan personal și pe plan profesional își fac apariția în viața noastră. Dacă ne lipsește bunăstarea, în viața noastră își fac apariția o mulțime de probleme.

În contextul ultimilor ani, stresul din viețile noastre este la capacitate maximă. Pandemia, situația economică, restricțiile sociale dar și toate evenimentele trăite de fiecare dintre noi la nivel personal au determinat apariția unor factori de stres extrem de nocivi.

Cum putem elimina acești stresori din viața noastră? Identificându-i corect și văzând prin ce modalități putem să le facem față și să le diminuăm efectul. Iar în acest sens, comunitatea brașoveană se poate bucura de o oportunitate grozavă.
Uniți de aceeași misiune, de a arăta oamenilor cum poți trăi o viață echilibrată, conștientă și la potențial maxim, o echipă de oameni s-au reunit și și-au urmat visul de a lansa în Brașov un centru holistic – Centrul Holistic al Stării de Bine – Esența Vieții.

Totul a pornit de la un vis…

Radu, unul din fondatorii centrului Esența Vieții, ne-a povestit cum în cadrul unei călătorii până la Timișoara, Victor, colegul său, i-a strecurat în conversație o idee: “cum ar fi să înființăm un centru de wellness în Brașov? O locație în care toată lumea să se simtă ca acasă și să poată să-și rezolve problemele de sănătate, să-și reechilibreze viața”.

Iar cum niciun vis nu poate să prindă contur fără oameni, Radu și Victor și-au reunit forțele, împreună cu familia, cu toții fiind pasionați de holistică, de medicina alternativă, de natură și de minunile oferite de natură și au acționat.
Totul a început cu o căutare temeinică a spațiului. Nu după mult timp au găsit ceea ce a fost predestinate să devină azi Centrul Holistic Esența Vieții – cel mai nou centru de wellness din Brașov.

Aici toată lumea se poate bucura de o gamă vastă de servicii menite să îmbunătățească radical stilul de viață. Începând cu scanările ZYTO – o tehnologie capabilă să detecteze problemele de ordin emoțional și dezechilibrele din organism, continuând cu ședințele de consiliere wellness și mergând mai departe chiar, oferind servicii precum: yoga, masaj terapeutic și de relaxare, qigong și consultanță în aromaterapie.

Serviciile centrului sunt disponibile tuturor celor care doresc să descopere și să trăiască o viață împlinită, în deplină armonie cu natura și cu mediul înconjurător. O viață echilibrată, trăită la adevăratul potențial.

Și tu te poți bucura de serviciile centrului Esența Vieții

Așa a luat naștere Centrul Holistic al Stării de Bine Esența Vieții. Pe site-ul centrului, dar și pe pagina de Facebook, Radu, Victor și întreaga echipă a centrului fac o mulțime de evenimente, de campanii de informare și de oferte educative.

Pentru a te putea bucura de un masaj de relaxare, de o ședință de consiliere în wellness sau de o scanare ZYTO – care îți întreabă organismul ce e în neregulă cu el, pentru a primi cu exactitate răspunsul, prin tehnica de răspuns galvanic al pielii, te poți adresa centrului la adresa de contact de pe site.

Vizitează și tu site-ul EsențaVieții.com pentru mai multe detalii. Sau prezintă-te direct la centru. Îl găsești pe Strada Carpaților nr. 93A. Poți trimite un mesaj și pe pagina de Facebook – Centrul Holistic Esența Vieții pentru a te programa la o consultație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE