8.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Cartofi cu ardei la cuptor

Ingrediente: 500 gm carofi, o ceapă, un ardei gras (roșu), o linguriță de muștar, pastă de tomate, pătrunjel verde, 300 ml apă sau supă de legume, ulei, sare, piper.
Cartofii se curăță, se spală și se taie felii. Ceapa se toacă mărunt și se călește puțin în ulei, adăugându-se și feliile de cartofi. Când ceapa devine sticloasă, se va pune și ardeiul, tăiat cubulețe, turnându-se deasupra supa de legume (sau apă caldă). Se lasă să fiarbă până ce se înmoaie ardeii, iar dacă mai e nevoie se completează cu puțină apă. Lași pe foc, cu flacără mijlocie, până ce fierb cartofii, după care adaugi pasta de tomate și condimentezi cu sare și piper.Pentru tușa finală, se dă vasul la cuptor, 10-15 minute. Se presară pătrunjel verde, tocat cât de mărunt se poate, și se duce la masă.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 17 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE