3.4 C
Braşov
AcasăSportSpecial: Daniel Isăilă, un brașovean de Champions League

Special: Daniel Isăilă, un brașovean de Champions League

Autor: Adi MARICA

l Tehnicianul brașovean a terminat sezonul pe locul doi cu Bani Yas, poziție care asigură calificarea directă în grupele Ligii Campionilor Asiei

Antrenorul Daniel Isăilă (48 de ani) s-a bătut pentru titlu până în ultima rundă din Emiratele Arabe Unite. Brașoveanul a construit o echipă de top care a făcut minuni în acest sezon. Locul doi în EAU cu Bani Yas, dar și o calificare istorică în grupele Ligii Campionilor Asiei sunt bornele unui sezon istoric pentru antrenorul brașovean. În staff-ul lui Isăilă la Bani Yas sunt și brașovenii Dumitru Stîngaciu, Gabi Kajcsa și Marian Ungureanu.

„Sunt foarte obosit după un final de sezon istovitor. Ce pot să spun, pentru noi a fost un sezon extraordinar. Ne-am luptat pentru titlul până în ultimul moment. La finalul meciului cu Al-Wahda, scor 1-1, am simțit un pic de tristețe în rândul jucătorilor pentru că au simțit și ei cât de aproape am fost de titlu. Mental jucătorii au afectați. Au aflat că cei de la Al – Jazira conduceau cu 3-0. Toți cei de aici vorbesc de o performanță mare a echipei. Doar când te uiți în spate, și vezi că sunt cinci echipe de top care au terminat sub noi, realizezi cu adevărat performanța. Mergem direct în grupele Ligii Campionilor Asiei, o performanță cu care Bani Yas nu s-a mai întâlnit de mai bine de 15 ani. Jucătorii, staff-ul tehnic și toți cei din club merită toate felicitările“, a spus Isăilă pentru Monitorul Expres. La finalul acestei săptămâni, „Isă“ revine la Brașov pentru o binemeritată vancanță. „ Acum facem testele pentru COVID și apoi abia aștept să vin acasă. Avem nevoie de o vacanță, de liniște, după un sezon de foc“, a încheiat Isăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE