8 C
Braşov
AcasăSportLiga 4 Brașov: Patru echipe își vor disputa Cupa AJF Brașov

Liga 4 Brașov: Patru echipe își vor disputa Cupa AJF Brașov

Autor: Adi MARICA

l Inter Cristian, ACS Prejmer, ACSM Codlea și AC Internațional Brașov s-au înscris în competiția organizată de AJF Brașov

Chiar dacă sezonul Ligii a 4-a Brașov s-a încheiat, fotbalul la nivel de amatori în județul Brașov va continua cu o nouă competiție: Cupa AJF Brașov. Din cele patru echipe înscrise în această competiție, doar ACSM Codlea a participat la campionatul recent încheiat pe care la și câștigat. „Au fost mai multe echipe care și-au arătat disponibilitatea să joace. Deși au fost mai multe solicitări, până la urmă doar 4 echipe s-au înscris la Cupa AJF Brașov: Inter Cristian, ACS Prejmer, ACSM Codlea și AC Internațional Brașov. Competiția se va desfășura în perioada 15 mai- 4 iunie. Vor fi șase etape cu meciuri tur -retur, iar echipele vor respecta protocolul medical impus de MS și MT. Etapele sunt programate sâmbătă, marți, vineri pentru ca echipele să facă doar trei teste pentru COVID -19“, a spus Ion Floricel, directorul general al AJF Brașov.


ACSM Codlea, pe două fronturi

Surprinde prezența la această competiție a celor de la ACSM Codlea, campioana Brașovului care va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a. „Am decis să participăm la Cupa AJF pentru a le da o șansă să joace jucătorilor care au jucat mai puțin în acest sezon, dar și juniorilor U 19“, a spus Ionuț Necula, președintele lui ACSM Codlea.

Prima etapă e programată sâmbătă

Cupa AJF Brașov debutează sâmbătă, de la ora 12.00, cu meciurile primei etape: Inter Cristian – ACS Prejmer și ACSM Codlea – AC Internațional Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE