12.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Aspic cu ou

Ingrediente: 12 ouă, 1/4 litri de jeleu (obținut dintr-un plic de gelatină gata de utilizare), 2 felii subțiri de șuncă, oțet alb. arpagic, tarhon.
Mod de preparare: Așezați 1 cm de jeleu în fundul a șase ramekine cu câteva frunze de tarhon. Așezați în frigider pentru a se întări jeleul. Tăiați arpagicul și tăiați șunca în cubulețe. Fierbeți ouăle moi (5 minute) în apă cu oțet și lăsați să se răcească. Așezați-le în forme, cu puțin arpagic și acoperiți cu șuncă. Turnați restul de jeleu și lăsați la frigider timp de aproximativ 3 până la 4 ore. Desfaceți pe o farfurie și garnisiți cu salată înainte de servire.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 11 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE