12.5 C
Braşov
AcasăMagazinDe la ajutor de zână...Cove, acuzat de violență domestică

De la ajutor de zână…Cove, acuzat de violență domestică

l Fosta soție spune că a fost bătută

Cove, pe numele real Gabriel Coveșeanu, este prezentatorul care poate fi urmărit în fiecare dimineață la PRO TV. Dar puțină lume își mai aduce aminte de vremurile când era căsătorit cu Maria Movileanu, în urmă cu aproximativ 10 ani. Motivele divorțului au fost halucinante, după cum a dezvăluit Maria Movileanu.

Cove, de la actorie la televiziune

Gabriel Coveșeanu are o carieră deja consacrată, cel puțin în televiziune. Ajuns la 46 de ani, și actor la bază, și-a început cariera în televiziune alături de Andreea Marin. A fost asistentul celebrei moderatoare, la celebrul show din TVR, „Surprize! Surprize!”. Ulterior a devenit, din 2015, prezența masculină în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PRO TV. Ca actor are câteva spectacole și producții cinematografice. În 2018 a fost și director interimar al teatrului „Ion Creangă”. Acum are o familie frumoasă, alături de cea de a doua soție, Florentina, care i-a dăruit doi băieți. Numai că viața sa personală nu a fost întotdeauna una fericită. Cu mai bine de 10 ani în urmă, Cove a fost căsătorit pentru doi ani cu Maria Movileanu.

Divorțul cu scandal de Maria Movileanu

Timp de doi ani Cove a fost căsătorit cu Maria Movileanu, dar divorțul a venit foarte repede. În timpul acestui mariaj a apărut pe lume un băiețel, iar Maria Movileanu avea să scoată la iveală atunci motivul despărțirii. Conform fostei soții, Cove ar fi supus-o violenței domestice, acesta fiind motivul pentru care Maria Movileanu l-a părăsit. „La bătaia de acum câteva zile, Cove m-a lovit cu pumnul în cap fără să ţină cont că-l ţineam în braţe pe Bogdan, băiatul nostru. Nu am nici un martor, există totuşi o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violenţă. Nimeni n-ar crede că acest bărbat îşi poate lovi soţia, care-şi ţinea copilul în braţe, la numai două luni după ce a devenit tată. Şi nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezenţa unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului”, declara Maria Movileanu în urmă cu 10 ani.

„Nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii”

Acuzațiile grave ieșite în spațiul public l-au determinat pe actor să reacționeze. Cove a decis să nu comenteze, la acel moment, declarațiile fostei soții. De altfel Cove declara atunci că: „Nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii. Am citit cu stupoare declaraţiile Mariei date către presă. Nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii. Explicaţia pentru apariţia acelei scrisori deschise e că eu, în urmă cu două săptămâni, am decis să cer în instanţă dreptul de a avea acces la copilul meu. Drept ce mi-a fost în permanenţă limitat şi îngrădit de fosta soţie”, spunea Cove despre declarațiile fostei soții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE