10 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Csangó leves

Ingrediente: măruntaie de la o gâscă, 2 morcovi, 1 rădăcină de pătrunjel, un buchețel de pătrunjel verde, 50 g țelină, 50 g gris de grâu, 4 ouă fierte tari, 100 g ciuperci, 2 roșii, sare, boia de ardei dulce, 3 gălbenușuri de ou.Mod de preparare: spălați măruntaiele de gâscă (ficat, inimă, rânză (pipotă) și puneți-le într-un litru de apă rece; așezați pe foc potrivit și lăsați să fiarbă. Adăugați rădăcinoasele, spălate, tăiate pe lung. Când s-au înmuiat legumele, presărați grisul și adăugați ciupercile (tăiate felii) și roșiile (despielițate și tăiate în sferturi). După 10-15 minute, bateți gălbenușurile de ou cu un polonic de supă, până se omogenizează și apoi turnați-le în oală, amestecând bine. Presărați boia de ardei dulce și pătrunjel verde tocat mărunt. Se aduce la masă cu crutoane de ou fiert.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 10 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE