4.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cum vor arăta sloturile în 100 de ani?

(P) Cum vor arăta sloturile în 100 de ani?

Nu există jucător de cazinou online care să nu fie atras de sloturile pe care le găseşte în paginile din oferta acestuia. Şi nici nu are de ce să nu le abordeze pentru simplul fapt că sunt extrem de dinamice, au un gameplay plăcut şi simbolurile care aterizează pe ecran sunt aducătoare de bani buni.
Dacă mai adaugi la acest lucru şi faptul că adesea acestea sunt însoţite şi de jackpoturi uimitoare, atunci popularitatea de care acestea se bucură în rândul jucătorilor este una cât se poate de justificată.

Comenzi vocale

O platformă inedită, Vlad Cazino, îţi propune un număr impresionant de păcănele unde îţi poţi încerca șansele. Este suficient să tastezi sloturi şi să alegi din secţiunile afişate astfel încât vei putea juca cele mai populare sloturi, pe cele mai noi sau pe cele care se află în preferinţele jucătorilor de pe platformă.
Setezi apoi miza, dai un spin şi aştepţi ca pictogramele să îşi găsească locul pe ecran formând cât mai multe linii câştigătoare. Dacă te simţi norocos poţi duce lucrurile mai departe, mărind în acest sens miza sau apelând la butonul de gamble, pentru a dubla câştigul obţinut.
Toate acestea însă au nevoie de participarea ta activă, trebuie să fi în faţa slotului accesat şi să apeşi butonul de start pentru a iniţia fiecare rotire şi în acelaşi fel vei proceda dacă vrei să diminuezi volumul sonorului sau să măreşti miza pe care joci. Ce ai spune însă dacă slotul ar reacţiona la comanda ta vocală? Cu siguranţă că viitorul ne va rezerva acest lucru, o simplă comandă de genul „roteşte-te” va pune rolele în mişcare la fel cum cea de „dublează” îţi va da posibilitatea de a mări câştigul obţinut cu ajutorul acestei funcţii.
Vei putea să jonglezi cu miza prin aceeaşi comandă verbală şi în acelaşi mod să îţi personalizezi aşa cum vrei slotul, pentru a obţine experienţa de joc dorită. Cu alte cuvinte, cu ajutorul unui gadget, vei putea obţine de la slotul preferat aceleaşi caracteristici de astăzi însă fără să depui decât un efort de vorbire. Interacţiunea va fi cu siguranţă una deosebită şi acest lucru nu va contribui decât la o creştere şi mai accentuată în popularitate a acestor jocuri de noroc, prin experienţa de joc oferită.

realitate-virtuala

Realitatea virtuală

Conceptul se referă la o simulare a realităţii atât de reuşită încât tinzi să o percepi ca pe realitatea adevărată care te înconjoară. Deşi pare de domeniul SF, conceptul a fost deja pus în practică în Occident, acolo unde poţi intra într-un cazinou real cu ajutorul acestei realităţi şi poţi trăi pe propria piele toate senzaţiile cunoscute dintr-un cazinou căruia i-ai trecut pragul de nenumărate ori.
Dacă eşti fan platforme online, atunci conceptul de VR o să îţi placă cu siguranţă pentru că se constituie de fapt într-o prelungire a ceea ce cunoşti astăzi ca şi platformă online, prin urmare vei considera că este pasul următor în evoluţia cazinourilor online şi ai perfectă dreptate. Pentru a beneficia însă de noutăţile pe care această realitate o va aduce în experienţa ta de jucător ai nevoie în mod evident de ochelarii specializaţi care să permită acest lucru şi care te vor introduce în atmosfera reală a unui cazino unde poţi lua loc la o masă de joc, poţi învârti rolele slotului preferat şi chiar poţi interacţiona cu dealerul de la masa de ruletă de pildă. Toate aceste lucruri sunt perfect abordabile cu ajutorul VR, vei avea cu adevărat impresia că teleprezenţa este atât de reală încât o vei confunda cu prezenţa adevărată într-un cazino.
Până la urmă să joci slotul preferat din intimitatea casei tale, să poţi să trăieşti aceeaşi experienţă cu ajutorul VR pe care o simţi într-un cazino real este ceea ce VR va oferi cu siguranţă într-un viitor nu prea îndepărtat.
Singurul inconvenient pentru aplicarea cât mai rapidă a acestei tehnologii este preţul piperat al device-urilor care să te transporte în realitatea virtuală a unui cazinou, dar care cu siguranţă că vor scădea în cel mai scurt timp şi vor fi permisibile pentru toate lumea, urmând exemplul telefonului mobil.

joc-gratis


Opţiunea de joc gratis

Îţi imaginezi ce înseamnă să joci fără bani într-o realitate virtuală la un cazino? Cu siguranţă că experienţa trăită în acest fel se va deosebi fundamental de tot ceea ce cunoaştem acum prin tehnologia care ne va fi pusă la dispoziţie. Probabil că vei putea să accesezi această opţiune de joc printr-o comandă verbală sau cu ajutorul unor mănuşi tactile racordate la joc sau cu orice altceva care să finalizeze această acţiune.
Indiferent de metoda de accesare a acestei opţiuni, posibilitatea de a juca demo îţi va aduce cu siguranţă avantajele incontestabile pe care aceasta le oferă. Vei putea să vezi un game-play care va diferi cu siguranţă de cel actual şi cine ştie, poate poţi interveni chiar asupra lui schimbând viteza de joc, modificând grafica sau apelând la o paletă de culori diversă cu care îţi poţi personaliza pictogramele aşa cum vrei, transformând jocul cazinoului în jocul tău personal.

Concluzie

Nu există nicio îndoială că peste 100 de ani industria jocurilor de noroc va suferi o transformare radicală pe care nu poţi astăzi decât să o anticipezi. Avem semnalele că deja acest lucru se întâmplă, tehnologia VR fiind prezentă deja în câteva cazinouri avangardiste din lume, ceea ce nu poate să ducă decât la o singură concluzie, viitorul sloturilor peste 100 de ani nu poate să fie decât unul impresionant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE