6.4 C
Braşov
AcasăSportBaraj 1, Liga 2: Marian Cristescu a decis meciul Corona Brașov...

Baraj 1, Liga 2: Marian Cristescu a decis meciul Corona Brașov – ACSO Filiași

Autor: Adi MARICA

l Mijlocașul brașovean a marcat un gol fabulos, direct din corner!
l „Este unul dintre cele mai frumoase goluri marcate în cariera mea“, a spus Cristescu

Corona Brașov și ACSO Filiași s-au duelat, vineri seara, pe Tineretului, în prima manșă a barajului de promovare în Liga a 2-a. Ambele echipe au abordat cu multă prudență acest prim joc. Meciul a fost decis de execuția de excepție a lui Marian Cristescu, care a marcat golul victoriei direct din corner! „Este unul dintre cele mai frumoase goluri marcate în cariera mea. Sper să nu fie ultimul. Ce pot să spun că este execuția nu a fost întâmplătoare. Acum avem câteva zile să pregătim returul de la Filiași unde trebuie să fim inteligenți să știm să gestionăm acest avantaj și să ne calificăm în finala barajului“, a spus Cristescu.
Schimbările făcute după pauză de Călin Moldovan au avut efectul scontat, Marian Cristescu, Alin Damian și Vlad Boția făcându-și rapid simțită prezența pe teren. Cei trei jucători au intrat bine în meci. Pe lângă golul lui Cristescu, acesta a mai ratat o ocazie uriașă de a majora scorul, după o centrare perfectă în fața porții a lui Alin Damian. Cum Filiașul a arătat ca o trupă solidă la Brașov, returul se anunță unul extrem de încins.

Călin Moldovan: „Mă așteptam la un meci echilibrat“

Călin Moldovan, antrenorul Coronei, anticipează un meci de mare intensitate în returul de la Filiași. „Mă așteptam la un meci echilibrat și, așa cum am spus înaintea meciului de la Brașov, calificarea se va decide la Filiași. Golul lui Cristescu? O execuție fabuloasă! Păcat că nu am reușit să mai marcăm la ocaziile lui Roșu, Dumbravă și Cristescu. Mă aștept la un meci de mare intensitate la Filiași, unde sunt convins că gazdele vor face totul să obțină calificarea. Eu am încredere în grupul nostru de jucători, unul valoros, astfel că mergem la Filiași la victorie“, a spus Călin Moldovan.

Mario Găman, despre retur: „Sunt foarte optimist!“

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei  ACSO Filiași, Mario Găman, consideră nemeritată înfrângerea suferită sub Tâmpa. „A fost o partidă echilibrată, scorul nu reflectă realitatea din teren. Am pierdut nemeritat! Un rezultat de egalitate era echitabil. Păcat că nu am ştiut să gestionăm și să profităm în acele 3-4 situații bune de poartă pe care ni le-am creat. Nu am fost inspirați să înscriem măcar un gol, care ar fi fost de aur pentru noi în retur. Am primit un gol la o fază fixă, pentru că noi nu am fost concentrați 100%. Era un corner, unde ei nu puneau presiune pe noi. Din contră, noi eram cei care conduceam jocul atunci. Noi eram echipa pozitivă, care încerca să ducă jocul spre poarta adversă, dar, dintr-o neatenţie, s-a primit acest gol. Se întâmplă, ăsta este fotbalul! Sperăm ca în retur să nu mai comitem astfel de greșeli şi să fim inspirați în faţa porții, să putem marca goluri şi atunci rezultatul va fi pozitiv şi să ne putem bucura. Cred că în meciul retur, brașovenii vor veni să apere rezultatul. Şi acum, prin formula pe care au aliniat-o, cred că şi-au dorit foarte mult să nu primească gol. Este strategia lor, modul lor de a gândi. Cred că la fel vor proceda şi în retur. Vor veni să se apere şi când au posibilitatea vor încerca să ne surprindă pe contraatac. Dar eu sper ca băieţii să fie pregătiţi şi să respecte exact ceea ce le cerem. O să venim şi cu ceva în plus. Vom scoate ceva atuuri şi astfel cred că o să ne putem bucura împreună pentru barajul următor. Sperăm să fim mai concentrați, mai siguri pe noi şi să putem marca măcar de două ori. Sunt foarte optimist “, a declarat Mario Găman, pentru GdS. Meciul retur dintre ACSO Filiași și Corona este programat sâmbătă, 15 martie, de la ora 17.30.

Corona – ACSO Filiași 1-0 (1-0)

A marcat: Marian Cristescu 73
Corona Brașov: Ciuperceanu – Rusu, Burlacu, Cîrstian, Dumbravă – Leonte, Linguraru (58 Cristescu), Nicolau – Drăgoi, Roșu (71 Boția) , Alupoaie (58 A. Damian)
Antrenor: Călin Moldovan.
ACSO Filiași: Bănuță – Dănescu (83 Albăstroiu), Tătaru, Dina, Calu – Vaștag (78 Mărgărit) – Săulescu (63 Armășelu), Duriță, Poiană (78 Șendroiu), Fotescu – Manolache
Antrenor: Mario Găman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE