8 C
Braşov
AcasăMagazinA stat în liniștea pădurii / Mihail: „Sunt în impas şi am...

A stat în liniștea pădurii / Mihail: „Sunt în impas şi am nevoie de ajutor”

l Am ajuns la fundul sacului

Cântărețul Mihail, celebru datorită melodiei „Mă ucide ea”, a spus într-un interviu acordat pentru Formula AS că are nevoie de ajutor financiar pentru a nu renunța la munca sa și a continua să facă muzică, artistul numărându-se printre numeroasele persoane afectate de pandemia de COVID-19 provocată de coronavirus.
În 2019, Mihail a decis să se retragă în „liniștea pădurii” pentru a compune, dar și pentru că deși avea succes, nu era fericit. „Vacanța” sa trebuia să se încheie după un an, însă pandemia i-a schimbat planurile. „Este vorba despre primul meu album de autor, primul și ca artist independent. Precum toată lumea din mediul artistic muzical, în 2020 şi 2021 nu am avut deloc concerte, însă eu le-am refuzat şi pe majoritatea celor din 2019”, a mărturisit cântărețul, care a lansat pe https://www.sprijina.ro/ un „strigăt” de ajutor.
„În toată această perioadă am muncit, am înregistrat, am filmat mai multe videoclipuri, totul pe cheltuială proprie. Dar dacă ceea ce ţine de muzică am putut face cu ajutorul unor prieteni inimoşi, acum intervin costuri legate de producţie, post-producţie, logistică… Am ajuns la fundul sacului. Eram tare supărat, până când niște prieteni mi-au spus despre acest site, www.sprijina.ro, prin intermediul căruia se pot derula campanii de donaţii. Am filmat un mesaj video în care motivez de ce am nevoie de sprijin, și-acum aștept. Muzica este cea care plânge în mine, în rest nu am nevoie de nimic. Tot ce am agonisit am investit în ea”, a spus Mihail, care a adăugat că fiecare donator este recompensat, donația fiind ca un fel de împrumut. „De exemplu, un sprijin real este precomanda albumului. Dacă cineva îl cumpără acum, banii vor fi folosiţi pentru continuarea proiectului, iar persoana respectivă va primi gratuit, prin poştă, atât discul, cât şi cadouri (tricouri, bilete la concerte, invitaţii în culise…)”, a spus Mihail pentru Formula AS. „Strigătul” lui a fost auzit și în câteva zile de campanie cântărețul a primit câteva donații și numeroase reacții pozitive. Despre noul album Mihail afirmă că este „un proiect ambiţios, un concept cu aer cinematic”. Cântărețul a fost infectat cu noul coronavirus, și recent, a ieșit din izolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE