5.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Budincă de spanac

Ingrediente: un kilogram de spanac, câțiva căței de usturoi, 50 g unt, o lingură de făină, două linguri de bulion, un ou pesmet, sare, piper, facultativ: zeamă de lămâie.
Se curăță spanacul, se spală bine și se fierbe cu puțină sare, în zeama pe care o lasă el. Se scurge (se va păstra zeama) și se toacă ușor cu o lingură de lemn (nu se folosește metal). Separat se călesc câțiva căței de usturoi în 25 g unt, se adaugă făina și bulionul și se stinge repede cu zeama rămasă de la spanac. Se adaugă spanacul tocat și se amestecă ușor cu lingura până începe să clocotească. Se condimentează cu sare și piper, cine vrea poate adăuga și zeamă de lămâie. Se tapetează un vas termorezistent cu unt și pesmet, se toarnă compoziția, deasupra se pune oul bine bătut și se dă la cuptor pentru o jumătate de oră.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 7 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE