4.7 C
Braşov
AcasăSportBaraj 1, Liga 2: Corona Brașov – ACSO Filiași. Prima bătălie

Baraj 1, Liga 2: Corona Brașov – ACSO Filiași. Prima bătălie

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Călin Moldovan vor juca, astăzi, pe Tineretului, primul joc al barajului de promovare cu ACSO Filiași

Corona se aștepta ca la primul baraj de promovare să întâlnească pe Vedița Colonești, însă în ultima etapă a campionatului din C6 lucrurile s-au schimbat radical. ACSO Filiași a pierdut poziția de lider după eșecul de la Potcoava și se va duela cu Corona (locul 1 în C5) în primul baraj. Primul meci al barajului dintre Corona și Filiași este programat vineri, de la ora 18.00, pe Stadionul Tineretului. Returul este programat pe 15 mai, la Filiași.

Călin Moldovan mizează pe forța grupului

Călin Moldovan, antrenorul Coronei, se așteaptă la o dublă echilibrată. „Chiar nu se poate spune că este o favorită certă la calificare. Vor fi două meciuri echilibrate în care sperăm ca forța și valoarea grupului nostru să facă diferența“, a spus Moldovan. Marea absență din tabăra Coronei este portarul Daniel Mutu, accidentat destul de grav în meciul cu Sepsi OSK 2.

Mario Găman: „Suntem pregătiți“

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei doljene, Mario Găman, este foarte încrezător înaintea primului meci al barajului. „Este o partidă din care avem numai de câștigat. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Băieții au trecut peste insuccesul din ultima etapă, de la Potcoava, unde rezultatul a fost nemeritat. Băieții noștri au demonstrat de atâtea ori că au valoare, iar atunci când sunt concentrați și au o gândire pozitivă totul iese bine. Toată treaba ține de noi, nu de adversar. Eu vreau tot timpul să jucăm, să atacăm, să arătăm fotbal, ca o echipă matură, cu personalitate. Dacă noi ne mobilizăm şi ne facem jocul, atunci va fi totul ok şi vom putea reveni acasă cu un rezultat pozitiv. Când întâlneşti cea mai bună echipă din seria 5, o echipă care joacă fotbal, poți și tu să-ţi demonstrezi valoarea“, a declarat Mario Găman, pentru GdS.

Arbitrează Avram

Meciul de la Brașov dintre Corona și ACSO Filiași va fi condus la centru de arbitrul Robert Avram, iar la cele două tușe au fost delegați asistenții Gheorghiță Bălan și Nicușor Marin, toți din Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE