6.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borș moldovenesc de legume

Se prăjeste ceapa până se rumenește, după care se prăjesc și ardeii cu morcovul tăiat cubulețe mici. Mai apoi, tot cu ceapa prajită se călesc și roșiile curățate de coajă și tocate în prealabil. După ce se combină cele două prăjeli, totul se dă la foc până scade zeama. Cartofii se pun în oală cu doi litri de apă, iar când sunt aproape gata se adaugă prajeala, fasolea și borșul, se săreaza potrivit și se fierbe totul cam 15 minute. Imediat după ce se ia de pe foc, se pune verdeață tocată. Se servește rece, cu sau fără smântână, dupa preferințe.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 5 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române