4.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovUn consilier local și-a depus demisia din PNL Brașov

Un consilier local și-a depus demisia din PNL Brașov

Consilierul local, Radu Paul şi-a depus, miercuri, demisia din Partidul Naţional Liberal. Radu Paul a declarat că principiile şi valorile lui sunt într-un permanent conflict cu modul de lucru al celor din PNL Braşov, începând cu Adrian Veştea şi terminând cu Sebastian Rusu.  

„Miercuri mi-am depus, oficial, demisia din PNL. Refuz să fac parte din echipa actuală a acestui partid. Am o viziune diferită faţă de strategia politică a acestora, faţă de modul de comunicare cu braşovenii, faţă de atitudinea lor în ceea ce priveşte functionarii din primărie, faţă de modul în care sunt trataţi unii colegi mai vechi…iar exemplele pot continua.  Principiile si valorile mele sunt într-un permanent conflict cu modul de lucru al celor din PNL, începând cu Adrian Veştea şi terminând cu Sebastian Rusu. Înţeleg regulile lor şi consider că într-un conflict avem toţi de pierdut, aşa că, aleg să îmi continui cariera politică separat de Partidul Naţional Liberal”.


Radu Paul a spus că în toată această perioadă s-a simţit încorsetat într-un set de reguli de partid care îi limitau acţiunile prin care încerca să ajute comunitatea. Ba mai mult, în urma unei astfel de acţiuni, în urmă cu mai bine de o lună, el a fost propus pentru excluderea din partid. 

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE