4.6 C
Braşov
AcasăSportLa Ghimbav se decide campioana: Începe play-off-ul Ligii a 4-a Brașov cu...

La Ghimbav se decide campioana: Începe play-off-ul Ligii a 4-a Brașov cu ACSM Codlea în pole position

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Ciprian Ursu încep play-off-ul cu un avans de patru puncte față de a doua clasată, ACS Steagu Roșu Brașov

Vineri începe play-off-ul Ligii a 4-a Brașov care va desemna reprezentanta Brașovului la barajul de promovare în Liga a 3-a. ACSM Codlea pornește ca mare favorită după victoria în fața celor de la Zărnești din ultima etapă a sezonului regulat. ACSM Codlea a câștigat, miercuri, derbiul cu Olimpic Zărnești,scor 2-1 (1-1). Daniel Ponci și Cristi Pușcașu au marcat golurile victoriei codlenilor, iar pentru oaspeți a înscris Costi Somandru. „Este clar că acum suntem favoriți la câștigarea campionatului, însă trebuie să rămânem modești și să tratăm serios și meciurile din play-off. Meciul cu Olimpic Zărnești a fost dificil ținând cont că am întâlnit o echipă puternică. Ambele echipe au demonstrat pe teren că merită să fie în fruntea Ligii a 4-a. Este adevărat că am avut și șansă în acest meci extrem de important“, a spus Ciprian Ursu, antrenor – jucător la ACSM Codlea. De cealaltă parte, dezamăgirea a fost uriașă în tabăra zărneștenilor, care însă nu cedează deși șansele de a mai urca pe primul loc sunt de domeniul fantasticului. „Cei de la Codlea s-au distanțat în fruntea clasamentului, dar atât timp cât mai avem șanse din punct de vedere matematic ne vom juca șansa până la capăt. Cei de la Codlea merită felicitări pentru rezultatele obținute până acum“, a spus Mihai Stere, antrenorul lui Olimpic. Și președintele lui Olimpic Zărnești, Bogdan Chirițescu, spune că echipa sa își va juca șansa până la final. „Mergem înainte și ne vom juca șansa până la capăt în play-off. Dacă nu vom reuși în vară vom încerca să reconstruim echipa“, a spus Chirițescu.


Meciurile din play-off se joacă la Ghimbav

Meciurile din play-off se vor disputa pe teren neutru. Stadionul ales de AJF Brașov pentru cele trei etape este stadionul din Ghimbav.
Vineri sunt programate meciurile primei etape: ACSM Codlea – Colțea Brașov și ACS Steagu Roșu Brașov – Olimpic Zărnești.

Programul meciurilor din play-off:

Etapa 1, vineri, 30 aprilie:
Ora 10.00: ACSM Codlea – Colțea Brașov
Ora 14.00: ACS Steagu Roșu Brașov –
Olimpic Zărnești
Etapa a 2-a, miercuri, 5 mai:
Ora 14.00:ACSM Codlea -ACS Steagu Roșu
Brașov
Ora 17.30: Olimpic Zărnești – Colțea Brașov
Etapa a 3-a, sâmbătă, 8 mai:
Ora 10.00: ACSM Codlea – Olimpic Zărnești
Ora 14.00: Colțea Brașov -ACS Steagu Roșu
Brașov

Clasament, Liga 4 Brașov

1. ACSM Codlea 14p, 2. ACS Steagu Roșu Brașov 10p, 3. Olimpic Zărnești 7p, 4. Colțea Brașov 2p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE