13 C
Braşov
AcasăMagazinVedeta a mărturisit secretul: Ce mănâncă Andreea Bălan pentru a avea mereu...

Vedeta a mărturisit secretul: Ce mănâncă Andreea Bălan pentru a avea mereu o formă de invidiat

l De două ori pe zi!

Andreea Bălan reușește mereu să se mențină la același număr de kilograme de ani de zile și mulți se întreabă cum reușește. Iată care e secretul siluetei juratei de la Te cunosc de undeva și ce mănâncă, dar mai ales cum. Andreea Bălan reușește de ani de zile să se mențină în formă, iar în cadrul unui interviu, cântăreața și dansatoarea a ținut să povestească ce mănâncă, dar mai ales cum o face pentru ca mereu să aibă același număr de kilograme.

Secretul siluetei Andreei Bălan. Cum se menține jurata de la ”Te cunosc de undeva”

Jurata de la „Te cunosc de undeva” are grijă la ce consumă, dar se bucură de toate preparatele, însă de fiecare dată consumă un singur fel de mâncare la o masă, iar mesele sale sunt de două ori pe zi. Chiar și așa, cântăreața a mărturisit că după masă are grijă să se și răsfețe, astfel că are în alimentația sa zilnică și desert.
„Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă”, a spus Andreea Bălan.
Cântăreața a trecut prin două sarcini și deși a acumulat kilograme în plus în urma acestora, ea a reușit la scurt timp să revină la formă inițială. De foarte mult timp Andreea Bălan are 49 de kilograme, iar ea a ținut să precizeze o pentru acest fizic o ajută foarte mult și gena, deoarece și părinții săi au o construcție asemănătoare. Mai mult de atât, în afara secretului alimentației, Andreea Bălan reușește să rămână mereu în formă și datorită dansului, asta pentru că în spectacolele sale îmbină dansul cu muzica, iar tot timpul e în mișcare.

Ce a însemnat pentru Andreea Bălan perioada pandemiei

În ultimul an Andreea Bălan a avut timp să stea cât mai mult acasă alături de fiicele ei, iar vedeta a ținut să precizeze că pentru ea a fost o perioadă bună din acest punct de vedere. Deși concertele nu au mai existat, jurata Te cunosc de undeva și-a respectat toate contractele și a filmat pentru emisiunea de la Antena 1, dar a avut și o serie de contracte de imagine de unde și-a scos banii în perioada pandemiei. Deși nu a mai dansat la fel de mult, aceasta a făcut sport acasă pentru a se menține în formă în acest timp, iar recent s-a cântărit, iar rezultatul este același ca întotdeuna, 49 de kilograme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE