-4.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Peşte umplut la cuptor

Ingrediente: 1,5 kg crap,10 linguri suc de roșii, 100 ml ulei,1 kg cartofi,200 g ciuperci tocate din conservă, broccoli,1 tulpină de țelină,2 cepe de mărime medie,150 ml vin,1 ardei kapia sau ardei gras verde, sare, piper, cimbru 2 lămâi
Preparare: Curățăm peștele, îl crestăm, apoi îl călim în ulei. Îl scoatem din tigaie și prăjim în același ulei pe rând ciupercile, broccoli, cartofii, ardeii feliați subțire, tulpina de țelină și la sfârșit ceapa tocată mărunt. Într-o tavă punem stratul de cartofi, îl acoperim cu ceapă călită, apoi punem peștele pe care îl umplem cu ciuperci, ardei, țelină, câteva felii de lămâie și 2 linguri din ceapă călită. Condimentăm cu sare, cimbru și piper după gust, stropim totul cu 150 ml vin alb și suc de roșii. În fiecare crestătură făcută peștelui punem felii de lămâie. Totul la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu pentru 20 de minute, apoi încă 10-15 minute fără folie.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 26 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE