13 C
Braşov
AcasăMagazinCe cadou vrea fata Andreei Antonescu de Paște

Ce cadou vrea fata Andreei Antonescu de Paște

Andreea Antonescu, recent întoarsă în țară, de la o filmări pentru e emisiune TV este șocată. Fiica ei, Sienna, i-a cerut de Paște, drept cadou, doi papagali și un hamster: „Cum să ies din situația asta?”, se întreabă cântăreața.
„Vestea că fiica mea are asemenea idei de cadouri, pentru sărbătoarea de Paşte, nu mi-a căzut prea bine. Adică, nu tu păpuşi, nu tu alte feluri de jucării, nu tu hăinuţe. Nu, nimic din toate acestea. Ci papagali şi hamster. Sau cum le spun eu, mai în glumă, mai în serios, şoareci de bucătărie! Ei, spuneţi şi dumneavoastră, cum ies din situaţia asta?!“
Ea spune că a început deja şi, cu ajutorul bunicii, o „acţiune de învăluire”, prin care va încerca să-şi convingă fiica să renunţe la extravaganţe şi să accepte cadouri „normale, nu neapărat banale”.
„Nu ştiu de unde îi vin asemenea idei. Nu am nici cea mai mică idee. Am încercat s-o trag de limbă, să văd dacă vreun coleg sau vreo emisiune televizată i-au putut induce asemenea idei, dar nu am aflat aproape nimic. Aşa că, în aceste zile ultime, de dinaintea Paştelui, am stabilit cu maică-mea să-i atragem atenţia cu lucruri normale”, spune Andreea Antonescu.

O muscă, partenera de joacă a Sienei

Ea crede că fiica nu-i seamănă nici ei, nici tatălui ei, în materie de gusturi.
„Când eram mică, mă jucam şi eu cu animăluţele, dar cu cele mai normale, ca să el zic aşa. Hai, papagalul ca papagalul, dar hamsterul? Ce să faci cu un hamster, zău aşa?! Cred că a moştenit asemenea gene de la frate-miu, că el era singurul cu asemenea gusturi. Altfel, nu-mi explic!. Înainte să plec la filmări, nu ştiu de unde ne-am procopsit în casă cu o muscă. Care, brusc, a devenit partenera de joacă a Sienei. Aşa că, vreo câteva zile, cât a reuşit s-o ţină în viaţă pe biata insectă, a avut grijă mare de musca aia. Vai, ce a fost prin casă! Am ţinut geamurile închise, să nu cumva să zboare!” mai spune Andreea Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE