24.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) Pariurile live, cea mai palpitantă modalitate de a urmări un meci!

(P) Pariurile live, cea mai palpitantă modalitate de a urmări un meci!

Există mai multe tipuri de pariori, fiecare cu strategii și cu preferințe diferite. Totuși, se remarcă existența unei tendințe constante, în ultimii ani, de a se juca tot mai mult pe pariuri live.

Numite și „live betting“ sau „in-play betting“, acestea îți permit să pariezi pe un eveniment sportiv aflat în plină desfășurare. Odată ce s-a dat startul unei curse de Formula 1, s-a fluierat începutul unei partide de fotbal ori s-a servit prima minge a unui meci de tenis, îți poți folosi atât cunoștințele, cât și inspirația pentru a crește șansele de câștig.

Iată câteva motive pentru care această formă de pariere este considerată extrem de atrăgătoare și de profitabilă de către numeroși pasionați!

Ai la dispoziție mai multe informații

Înainte de meci, ai la dispoziție o serie de informații despre evenimentul sportiv. Poți să consulți diferite statistici, să cercetezi forma de moment a echipelor sau a jucătorilor, să afli detalii despre condițiile specifice de desfășurare, precum cele care țin de prognoza meteo sau de numărul de spectatori.

Există însă o serie de amănunte la care nu ai acces decât după începutul unui meci sau al unei curse, adică doar dacă alegi pariuri live. De exemplu, abia odată cu primul fluier știi cu exactitate componența unei echipe de fotbal, care până atunci poate fi influențată de accidentări de ultim moment sau de decizii de ultimă oră ale antrenorilor.

Astfel, în funcție de sistemul tactic ales și de profilul jucătorilor introduși pe teren, știi ce își propune fiecare echipă pentru meciul respectiv și care sunt șansele de a-și atinge obiectivul. Și, în funcție de aceste date pe care nu aveai de unde să le cunoști mai devreme, cresc șansele de câștig la pariuri live.

Evenimentele neașteptate îți sporesc șansele de câștig

Să presupunem că urmează un meci de tenis în care un favorit precum Roger Federer sau Novak Djokovic înfruntă un jucător aflat pe locul 90 în lume, într-un turneu major. Ai putea să pariezi pe favorit încă dinainte de meci, deoarece, în tenisul masculin, surprizele sunt destul de rare. Însă cota pe care o vei avea la dispoziție va fi una minusculă, iar câștigul mai degrabă nesemnificativ.

Se întâmplă însă, uneori, ca favoritul să intre mai greu în meci. Adversarul mai slab clasat începe extrem de motivat și joacă foarte bine câteva game-uri sau chiar reușește să câștige primul set. Într-o astfel de situație, cotele se modifică semnificativ și tocmai acesta este momentul în care poți profita de oportunități care apar doar în cazul unor pariuri live.

Dacă pariezi într-un astfel de moment pe jucătorul mai bine clasat, cota va fi una sensibil mai mare decât cea disponibilă la începutul partidei. Și astfel vei obține un câștig mult mai bun, deoarece știi că jucătorul slab cotat nu poate păstra același ritm de-a lungul întregului meci și că nu are nici moralul, nici calitățile fizice necesare pentru a pune probleme mai mult de un set.

Există o varietate de pariuri live

În cazul unui meci de fotbal aflat în desfășurare, pariurile pe rezultat pot fi riscante. Însă, atunci când cunoști bine echipele și campionatul, există anumite aspecte ale partidei pe care cu siguranță poți să le prevezi.

De exemplu, Manchester City e condusă acasă de Fulham, în minutul 60 al unui meci de Premier League. Nu poți fi sigur că va întoarce rezultatul, dar nu există nicio îndoială asupra faptului că gazdele vor ataca în valuri. În astfel de situații, poți să pariezi, cu șanse foarte mari de câștig, pe un număr sporit de cornere sau de șuturi spre poartă.

Folosind cu inteligență astfel de ocazii, poți profita la maximum de oportunitatea de a plasa pariuri live!

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”