9.1 C
Braşov
AcasăMagazinCare este diferența de înălțime dintre Antonia și Alex Velea?

Care este diferența de înălțime dintre Antonia și Alex Velea?

Este mai mult decât vizibil, Antonia îl privește de sus pe iubitul ei, Alex Velea. Dar diferența de înălțime nu are niciun cuvânt de spus în povestea lor de dragoste. Nu mai puțin de opt ani de relație s-au scurs de când cei doi s-au privit admirativ și au luat-o, de mână, pe același drum. Cântăreața a vorbit despre faptul că este mai înaltă decât Velea. Astfel, opt centimetri în favoarea ei îi despart pe cei doi, 1,78 m are Antonia, 1,70, Alex Velea. „Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a comentat Antonia.

Antonia și Alex Velea vor să ajungă la cununia religioasă

Cei doi au de gând ca în cel mai scurt timp să facă și nunta, doar că așteaptă momentul oportun. Mai ales că Antonia este o femeie liberă din anul 2020, după ce a divorțat de Vicenzo Castellano. Doar că pandemia de coronavirus i-a împiedicat să oficializeze relația în fața lui Dumnezeu. Alex Velea a dat detalii despre așteptatul eveniment.
„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”, a spus Alex Velea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române