24.1 C
Braşov
AcasăMagazinPrima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubit

Prima reacţie a Alexandrei Dinu după despărţirea de iubit

Cu toate că păreau îndrăgostiți lulea unul de altul, de câteva zile în spațiul public se speculează că Alexandra Dinu și iubitul ei, producătorul american Jeffrey Greenstein, s-ar fi despărțit. Totul a început cu o fotografie postată de Greenstein pe o rețea de social media, în care apare alături de o altă femeie, despre care se spune că ar fi noua sa parteneră. Este vorba despre o actriță, antrenoare personală și creatoare de conținut din New York.
„Cea mai fericită aniversare, celei mai dulci și dragi fete din lume!! Fie ca viața să continue să te binecuvânteze cu iubire, râsete, sănătate și prosperitate. Le meriți!!! Nu aș putea fi mai recunoscător decât sunt deja să te am în viața mea”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.
Schimbul de mesaje între cei doi a continuat, tânăra lăsând un comentariu la una dintre imaginile publicate de fostul iubit al Alexandrei Dinu: „Jură-mi că ne vom trăi în continuare povestea a naibii de frumoasă! Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea oferi vreodată! Că-mi ești aproape în fiecare dimineață și în fiecare seară!”.
Doar câteva zile mai târziu, a apărut și prima reacție a Alexandrei Dinu după despărțirea de iubitul ei. Fosta soție a lui Adrian Mutu a postat o fotografie făcută în Italia, în timpul unei ședințe foto. Blonda radiază, este cu zâmbetul pe buze, relaxată, dând de înțeles că nu suferă prea tare după presupusa separare.
„Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată n-ar trebui să renunțăm la latura jucăușă a inimilor noastre”, a scris Alexandra Dinu, în descrierea imaginii.
Relația celor doi a început în anul 2014. În tot acest timp, Alexandra a ales să fie discretă în ceea ce privește viața ei personală, spunând că nu vrea să o transforme într-un „spectacol public”.
„Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face. Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a spus Alexandra Dinu.
Într-un interviu, Alexandra Dinu a vorbit și despre echilibrul necesar în orice relație:
„Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued (râde)… Glumesc, evident”, a mai spus Alexandra Dinu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ