-4.6 C
Braşov
AcasăMagazinCu ce se ocupă astăzi bărbatul: Cine este primul iubit al Simonei...

Cu ce se ocupă astăzi bărbatul: Cine este primul iubit al Simonei Halep!

l L-a dat Stere Halep afară?

Simona Halep și Toni Iuruc sunt de ceva vreme împreună, iar acum omul de afaceri o însoțește pe Simona la majoritatea turneelor de tenis la care sportiva din Constanța participă. Ei par foarte fericiți împreună și își țin relația departe de ochii curioșilor. Așa se explică și fotografiile de rare în care apar împreună.
Dacă despre povestea de dragoste pe care o trăiește Simona Halep alături de Toni Iuruc a auzit mai toată lumea, despre primul ei iubit nu prea se cunosc detalii. Așadar, să aflăm cine a fost, de fapt, cel care s-a iubit cu Simona Halep.
Andrei Mlendea este bărbatul cu care Simona s-ar fi iubit la 18 ani, bifând, totodată, prima dragoste. S-au despărțit la scurt timp, iar câţiva ani mai târziu, şi-au mai dat o şansă. Ca iubiţi şi ca parteneri în tenis. El era cel care o antrena pe Halep la vremea respectivă. Totul până la începutul lui 2013, când au încheiat colaborarea pe ambele planuri. Gurile rele spun despre Andrei Mlendea că a fost concediat de tatăl Simonei. Totul s-au fi întâmplat în momentul în care acesta a simțit că între cei doi se leagă o relație.

Antrenor de top

Legătura sentimentală dintre Simona Halep și Andrei Mlendea a fost dezvăluită de primul antrenor al lui Halep, Ioan Stan.
„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a mărturisit tehnicianul, în urmă cu câțiva ani.
În prezent, Andrei Mlendea este căsătorit și are doi copii, o fată și un băiat. El este în continuare un antrenor extrem de apreciat în lumea sportului alb. Tot Andrei a pregătit-o și pe Jelena Jankovic (Serbia). Fost număr 1 mondial a colaborat și cu Marius Copil, dar și cu Ana Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE