11.9 C
Braşov
AcasăMagazinSurpriza lui Marcel Toader: Din mormânt, îi ia mașina înapoi

Surpriza lui Marcel Toader: Din mormânt, îi ia mașina înapoi

l Și cheltuieli de judecată

Se știe că Gabriela Cristea nu l-a mai avut deloc la inimă pe Marcel Toader după divorț, că l-a acuzat că i-a furat din bani și drept urmare nici măcar nu a mers la înmormântarea acestuia.
La aproape doi ani de la moarte, afaceristul i-a pregătit o nouă surpriză Gabrielei Cristea, una deloc plăcută. Gabriela Cristea este chemată să predea cheile și actele automobilului său marca Volvo, înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader. Societatea este în acest moment în insolvență, iar lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea prin care este somată să predea autoturismul pe care-l are în folosință. Ea a folosit mulți ani mașina fostului soț, după divorț și chiar după decesul lui Marcel Toader. În cazul în care nu există posibilitatea predării mașinii, Cristea va trebui să achite contravaloarea ei: 42.500 de euro. Aceasta este suma care apare pe factura mașinii, la data la care aceasta a fost achiziționată, adică în anul 2009. De asemenea, Gabrielei Cristea i se cer și cheltuieli de judecată.
Primul termen al procesului între Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader (reprezentată prin lichidatorul judiciar) a avut loc la sfrșitul lunii martie, ocazie cu care Judecătoria Sectorului 2 și-a declinat competența în favoarea Tribunalului București, datorită sumei mari puse în joc. La acel moment, Gabriela Cristea nu s-a prezentat la proces și nici nu a depus întâmpinare.

Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a furat 400.000 de euro

Gabriela Cristea are însă șanse mari să rămână fără mașină sau fără bani dacă nu se va apăra în acest proces, în condițiile în care se confirmă faptul că automobilul aparține în acte firmei lui Marcel Toader. Pe de altă parte, Cristea s-a judecat ani de zile cu firma fostului soț, pe care l-a acuzat că i-a umblat în conturi fără acordul ei și că i-a scos de acolo în jur de 400.000 de euro pe care i-a mutat în contul societății sale. Deși spunea că are dovezi în acest sens, Gabriela nu și-a putut recupera banii pentru că societatea și-a declarat insolvența iar procesul a fost suspendat. Marcel Toader a murit în 2019, la 56 de ani, din cauza unui infarct. Decesul fostului sportiv a fost una cu adevărat surprinzătoare, mai ales că acesta era un tip în putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române