-5.9 C
Braşov
AcasăSportAJF Brașov avansează o nouă dată pentru începerea campionatului Ligii a...

AJF Brașov avansează o nouă dată pentru începerea campionatului Ligii a 4-a

Autor: Adi MARICA

l Pentru a desemna reprezentanta județului la baraj, AJF Brașov dorește să reia meciurile din Liga a 4-a pe 24 aprilie

O lună de zile le-a dat termen Federația Română de Fotbal asociațiilor județene fotbal din țară să organizeze un miniturneu în urma căruia fiecare județ să aibă o reprezentantă la barajul de promovare în Liga 3. La Brașov, sezonul de primăvară în Liga 4 Brașov era programat inițial să fie reluat pe 8 mai.

Restart la Liga 4 Brașov pe 24 aprilie

Prin decizia Comitetului de Urgență al FRF de miercuri, lucrurile s-au schimbat radical, iar AJF-urile trebuie să comunice FRF echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj până pe data de 8 mai. În aceste condiții, cei de la AJF Brașov au planificat ca meciurile din Liga a 4-a să înceapă pe 24 aprilie. Cum Precizia Săcele s-a retras oficial din competiție, Liga 4 Brașov va continua doar cu 4 echipe: ACSM Codlea, Olimpic Zărnești, ACS Steagu Roșu Brașov și Colțea Brașov. În toamnă s-au disputat 8 etape, astfel că acum au mai rămas de disputat doar două etape. Cum Precizia Săcele s-a retras din campionat, rezultatele înregistrate de săceleni sunt anulate. În aceste condiții, clasamentul este următorul: ACSM Codlea 11p, 2. Olimpic Zărnești 7 p, 3. ACS Steagu Roșu 7 p, 4. Colțea Brașov 2p. După cele două etape din sezonul regular va fi organizat un play-off pe teren neutru. Câștigătoarea play-off-ului de la Brașov va merge la primul baraj de promovare cu reprezentanta altui județ. Învingătoarea din primul baraj va juca al doilea baraj, în dublă manșă, contra unei echipe aflată pe loc retrogradabil în Liga a 3-a.

Teste antigen pentru sportivi

O veste bună și pentru cluburile din Liga a 4-a este că testele rapide COVID-19 vor putea fi folosite de sportivi. Acestea vor fi valabile 7 zile. Până în prezent, competițiile de pe plan intern se puteau desfă;ura doar cu obligativitatea folosirii testelor PCR, care necesitau cheltuieli mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE