17.5 C
Braşov
AcasăSport(P) Ce să ai în vedere atunci când alegi o casă de...

(P) Ce să ai în vedere atunci când alegi o casă de pariuri

În ultima vreme au apărut nenumărate case de pariuri în toată țara. Fie că vrei să alegi o casă de pariuri online, fie că optezi pentru agenții stradale, în acest articol vei vedea cum să alegi cea mai potrivită casă de pariuri.

- Advertisement -

Alege o casă de pariuri stabilă

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare este stabilitatea casei de pariuri. Vorbim aici atât de stabilitatea financiară, cât și de stabilitatea pariurilor oferite și de cea a platformei de pariere, în cazul celor online. O casă de pariuri stabilă financiar oferă bonusuri considerabile atât jucătorilor noi, cât și celor mai vechi. De asemenea, la aceste agenții se exclude posibilitatea ca depunerile sau retragerile să se efectueze într-o perioadă prea mare de timp.

Un serviciu de relații cu clienții bine pus la punct

- Advertisement -

Având în vedere faptul că agențiile de pariuri trebuie să suporte costuri extra pentru a avea un chat live, foarte multe dintre acestea optează pentru relații cu clienții prin email. Eu unul nu m-aș simți prea în siguranță cu asemenea agenții, deoarece poate dura zile sau chiar săptămâni până la primirea unui răspuns. Și în situațiile în care contul tău a fost compromis sau ai pus un pariu cu un zero în plus trebuie să acționezi prompt! Este imposibil să rezolvi astfel de probleme prin email. Prin intermediul unui chat live sau, de ce nu, printr-o convorbire telefonică, poți salva chiar și mii de lei. Chiar cred că cea mai bună casă de pariuri online are nevoie de un serviciu de relații cu clienții prin chat pentru a merita acest titlu.

Casa de pariuri să fie înregistrată și aprobată

Un nou factor foarte important este aprobarea pe care casele de pariuri trebuie să o obțină de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Această instituție are ca scop impunerea unor criterii caselor de pariuri care trebuie respectate pentru ca acestea să funcționeze în mod legal. Toate casele de pariuri nelicențiate de către acest oficiu organizează jocuri de noroc în afara legii. Tocmai de aceea trebuie să ai mare grijă, deoarece poți pierde foarte ușor banii pe care-i depui la astfel de case de pariuri, neavând un fundament legal.

Metode de depunere și aplicații mobile

M-am gândit să vorbesc despre ambele aspecte la comun, deoarece consider că majoritatea oamenilor care pariază o fac de pe telefonul mobil. De aceea, este foarte important să existe mai multe modalități de depunere și de retragere, mai ales din aplicația mobilă.
În același timp, aplicația de pe care pariem trebuie să fie cât se poate de stabilă și să ofere toate funcțiile pe care le are site-ul în versiunea desktop. Totuși, unele platforme mobile oferă chiar mai mult decât agențiile fizice stradale sau site-urile operatorilor. În zilele noastre, este foarte ușor să urmărești competiții de fotbal, handbal sau tenis direct de pe telefonul mobil dacă alegi corect casa de pariuri.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE