-5.9 C
Braşov
AcasăSportOficial: Când se reia Liga 4 Brașov

Oficial: Când se reia Liga 4 Brașov

Autor: Adi MARICA

l AJF Brașov a stabilit ca meciurile din Liga 4 Brașov să înceapă pe data de 8 mai
l Cum Precizia Săcele s-a retras din competiție, campionatul va fi reluat cu doar 4 echipe: ACSM Codlea, Olimpic Zărnești, ACS Steagu Roșu Brașov și Colțea Brașov

Sezonul de primăvară în Liga 4 Brașov va fi reluat pe 8 mai. Cum Precizia Săcele s-a retras oficial din competiție, Liga 4 Brașov va continua doar cu 4 echipe: ACSM Codlea, Olimpic Zărnești, ACS Steagu Roșu Brașov și Colțea Brașov. În toamnă s-au disputat 8 etape, astfel că acum au mai rămas de disputat doar două etape.

Play-off pe Tineretului

După disputarea celor două etape, cele 4 echipe se vor în meciuri tur – retur, după care este programat un play-off cu meciuri pe teren neutru. Cel mai probabil meciurile din play-off se vor disputa pe Stadionul Tineretului. Cum Precizia Săcele s-a retras, rezultatele înregistrate de săceleni vor fi anulate. În aceste condiții, clasamentul este următorul: ACSM Codlea 11p, 2. Olimpic Zărnești 7 p, 3. ACS Steagu Roșu 7 p, 4. Colțea Brașov 2p. La finalul play-off-ului, câștigătoarea va merge la un baraj de promovare sau direct în Liga a 3-a, în funcție de ce decide FRF. O altă decizie luată ieri este ca ocupanta locului doi la finalul play-off-ului să reprezinte Brașovul în faza națională a Cupei României, ediția 2021-2022.

Teste rapide pentru sportivi!

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, și Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au semnat ordinul comun care va permite folosirea testelor rapide bazate pe detecția de antigen pentru sportivi.
Ordinul comun nr.197/462/2021 urmează să fie publicat în cel mai scurt timp în Monitorul Oficial al României, Partea I, urmând ca la data publicării și a intrării sale în vigoare să se abroge Ordinul ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății nr. 1.219/1.634/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 872 din 24 septembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE