4.8 C
Braşov
AcasăMagazinPovestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer trăiesc o poveste de iubire de aproximativ 16 ani. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, de familie. Prezentatorul a dezvăluit acum cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit.
Andi Moisescu apare săptămânal pe micul ecran, și la „Românii au talent”, dar și la „Apropo TV”, emisiunea pe care o are de ani buni la PRO TV. Prezentatorul însă nu vorbește foarte des despre viața lui dincolo de carieră, despre soție și despre cei doi băieți pe care îi au împreună. De data aceasta a făcut o excepție și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Olivia Steer. Cei doi s-au întâlnit din întâmplare, s-au îndrăgostit și apoi s-au căsătorit. Au un mariaj fericit de 16 ani. „Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a spus Andi Moisescu pentru viva.ro. El avea deja 32 de ani când s-a căsătorit cu Olivia Steer. Prezentatorul afirmă că soția și-a dat seama despre el că e un om al proiectelor de durată: „Cred că am realizat destul de repede. Eram deja maturi amândoi. Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”, a mai dezvăluit acesta pentru aceeași sursă.
În urmă cu ceva timp, Andi Moisescu a făcut o mărturisire impresionantă despre trecutul său. El a vorbit pentru prima oară despre momentele grele din copilăria lui, atunci când a fost abandonat de tatăl lui. „Poate că așa am învățat niște lucruri”, a spus el. „Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă.
Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a declarat Andi Moisescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE