2.4 C
Braşov
AcasăMagazinI-au luat din urechi! Din ce este făcut „noul“ nas al Biancăi...

I-au luat din urechi! Din ce este făcut „noul“ nas al Biancăi Drăgușanu

l „Am o față de rinocer“

Bianca Drăgușanu ne-a obișnuit, deja, cu excentricitățile. Ea este una dintre cele mai controversate, populare și urmărite „vedete” din showbizul românesc. Pe lângă viața amoroasă tumultoasă, care a ținut caldă, dintotdeauna, prima pagină a publicațiilor mondene, fosta asistentă TV a mărturisit dintotdeauna că este fana operațiilor estetice, având, de asemenea, foarte multe efectuate pe propria persoană.
În urmă cu o lună, Bianca le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că are de gând să își modifice nasul, fiind nemulțumită de forma sa. Zis și făcut, iar acum au trecut mai bine de două săptămâni de când fosta soție a lui Victor Slav a suferit o intervenție de rinoplastie. Surpriza fanilor a fost atunci când au aflat din ce material este reconstruită piramida nazală a blondinei. Se pare că „noul ”nas al Biancăi Drăgușanu este făcut din cartilajele de la urechi.

Ce probleme a avut Bianca după operația la nas

Fosta asistentă TV a avut câteva complicații în timpul operației. Conform medicului estetician care a efectuat operația, Drăgușanu a suferit o traumă la nivelul piramidei nazale. Blondina a înregistrat întâlnirea pe care a avut-o cu doctorița, care i-a explicat, exact, în ce a constat intervenția chirurgicală de la nivelul feței:
„În cazul tău operația a fost puțin mai dificilă și mai complexă deoarece a fost necesar să recoltăm o grefă de cartilaj de la ambele urechi, ai avut două traume la nivelul piramidei nazale deoarece a trebuit să o reconstruim”, i-a spus medicul, după operație.
La rândul ei, fosta asistentă TV le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că nu a avut dureri insuportabile, ci probleme cu respirația, care i-au provocat anumite atacuri de panică post-operatorii.
„Nu am avut probleme cu durerea ci cu inflamția și cu respirația, lucrul care m-a panicat, am vorbit pe nas. Ei, să vezi și să nu crezi. Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Mai am un cheag de sânge aici, în ochi. Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată. Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiența probabil undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult”, a declarat Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române