17.5 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Vrea Sepsi OSK 2 la baraj? Dilema lui Dioszegi

Liga 3: Vrea Sepsi OSK 2 la baraj? Dilema lui Dioszegi

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Patronul lui Sepsi spune că nu și-a făcut planuri cu satelitul pentru Liga 2
l „Nu ne-am gândit niciodată să facem o strategie ca Sepsi OSK 2 să joace în Liga a 2-a, însă nici nu le pot cere jucătorilor să o lase mai moale pe acest final de sezon “, spune Dioszegi

La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate meciurile etapei a 14-a din C5. Cu cinci etape rămase de disputat în acest campionat, Corona Brașov, chiar și cu un meci mai puțin disputat, are un avans uriaș față de a doua clasată, CS Blejoi. În aceste condiții, miza finalului de campionat este bătălia pentru locul doi. CS Blejoi începea sezonul de primăvară cu un avans de cinci puncte față de a treia clasată, ACS SR Brașov. Doar că, în primele trei runde din acest an, prahovenii au pierdut pe linie, astfel că ACS SR Brașov s-a apropiat la doar un punct. „Am luat un punct, mergem mai departe. Vom lua meci cu meci, iar la final vom vedea unde ne vom clasa“, spunea Liviu Nicolae la finalul meciului cu Astra II, încheiat la egalitate 2-2. Antrenorul satelitului Astrei, Bebe Bărbulescu, este convins că pentru locul doi ce duce la baraj lupta se va da între ACS SR Brașov și Sepsi OSK 2. „ Le doresc celor de la Brașov multă baftă și să ajungă la baraj. Eu cred că lupta pentru locul doi se va da între SR Brașov și Sepsi OSK2“, spunea Bărbulescu la finalul meciului de la Brașov. În ultimele etape, cele trei echipe cotate cu șanse reale la locul doi, CS Blejoi, ACS SR Brașov și Sepsi OSK 2 se vor duela și în meciuri directe, astfel că aceste jocuri pot influența clasamentul final. Corona a jucat deja cu Blejoi și urmează să întâlnească pe Sepsi OSK (marți) și pe ACS SR Brașov în penultima etapă.

Vrea Sepsi OSK 2 la baraj?

- Advertisement -

Sepsi OSK 2 a început în forță sezonul de primăvară cu două victorii, cu KSE Tg. Secuiesc și Blejoi. Chiar și cu un meci mai puțin disputat, restanța cu Corona, covăsnenii se află la doar 3 puncte în spatele celor de la Blejoi.

„Prioritatea noastră este prima echipă“

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, spune că nu și-a făcut planuri pentru Liga a 2-a cu echipa secundă. „Noi am înscris echipa a doua în campionatul Ligii a 3-a pentru a da posibilitate jucătorilor tineri să joace. Decât să-i împrumutăm la alte echipe, mai bine joacă la noi în Liga a 3-a. Rezultatele echipei secunde din ultima perioadă sunt bune, dar acestea au venit și datorită faptului că am dat jucători de la prima echipă. Când Leo Grozavu nu poate da jucători la Sepsi 2 rezultatele nu au mai fost atât de bune. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni. Prioritatea noastră este prima echipă. Nu ne-am gândit niciodată la strategie ca Sepsi OSK 2 să joace în Liga a 2-a, însă nici nu le pot cere jucătorilor să o lase mai moale pe acest final de sezon în Liga a 3-a. Noi, cei din conducere, nu ne-am băgat peste antrenori să le impunem jucători. Dacă Sepsi OSK 2 va ajunge la baraj ne vom conforma pentru că respectăm competiția“, a spus șeful lui Sepsi OSK 2.

Programul din ultimele etape din C5:

2. CS Blejoi 23p
Etapa a 14-a: AFC Odorheiu Secuiesc (a)
Etapa a 15-a: CSO Plopeni (d)
Etapa a 16-a: ACS SR Brașov (a)
Etapa a 17-a: ACS Kids Tâmpa (d)
Etapa a 18-a: KSE Tg. Secuiesc (a)

3. ACS SR Brașov 22p
Etapa a 14-a: ACS Kids Tâmpa Brașov (d)
Etapa a 15-a: KSE Tg. Secuiesc (a)
Etapa a 16-a: CS Blejoi (d)
Etapa a 17-a: Corona Brașov (a)
Etapa a 18-a: Sepsi OSK 2 (d)

5. Sepsi OSK II 20p (12j)
Etapa a 14-a: Astra II (d)
Etapa a 13-a: Corona Brașov (a)
Etapa a 15-a: Cetate Râșnov (d)
Etapa a 16-a: AFC Odorheiu Secuiesc (a)
Etapa a 17-a: CSO Plopeni (d)
Etapa a 18-a: ACS SR Brașov (a)

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE