14.1 C
Braşov
AcasăSportPreliminariile CM: Meciul Armenia – România, cu spectatori în tribune!

Preliminariile CM: Meciul Armenia – România, cu spectatori în tribune!

l Tricolorii lui Rădoi vor juca astăzi, la Erevan, în compania Armeniei

Naţionala României va juca, astăzi, de la ora 19.00, la Erevan, cu selecționata Armeniei în etapa a 3-a din preliminariile Cupei Mondiale.

„Au o organizare defensivă foarte bună“

Mirel Rădoi crede că absența lui Mkhitaryan nu este un mare avantaj pentru tricolori. „Pentru mine, nu este o surpriză victoria Armeniei cu Islanda. Este o echipă care, dacă nu joacă Mkhitaryan, este mult mai unită, mai agresivă. Este o formație arțăgoasă, reacționează imediat, au o organizare defensivă foarte bună. Astfel de echipe ne-au pus mereu probleme, nu doar în mandatul meu. Este clar că nu ne așteaptă un meci ușor“, a spus Mirel Rădoi.
Fundașul Alin Toşca, a declarat, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al FRF, că în meciul cu Armenia, e important ca el şi colegii săi să nu intre pe teren cu gândul că sunt favoriţi. „În mod normal putem spune că suntem favoriţi cu Armenia, dar în fotbalul modern oricine poate învinge pe oricine. S-a creat un echilibru, nu mai există scoruri aşa de mari ca înainte. De aceea e foarte important să fim conştienţi că trebuie să fim o echipă şi să dăm totul pe teren. E important ca împotriva Armeniei să nu intrăm cu gândul că suntem favoriţi. Mhitarian este cel mai bun jucător al Armeniei, el poate face diferenţa. Şi atunci automat că neavându-l pe el, ei se vor uni şi mai mult şi vor forma un grup mai mult ca în alte meciuri”, a spus Toșca.

Cu fani în tribune!

Armenii au reuşit să vândă toate biletele puse la dispoziţia fanilor, circa 4500, 30 la sută din capacitatea stadionului Vazgen Sargsyan Republican. Meciul dintre Armenia și România din Grupa J va fi arbitrat de o delegație din Letonia care îl are la centru pe Andris Treimanis. Acesta va fi ajutat de Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române