-4.8 C
Braşov
AcasăMagazinDan Bittman s-a angajat!

Dan Bittman s-a angajat!

Dan Bittman nu mai este artistul de altă dată, care făcea furori cu piesele trupei sale, Holograf. În ultima perioadă s-a impus pe piață mai degrabă prin teoriile sale conspiraționiste, pentru care a fost aspru criticat de publicul premium. Deși controversele aduc multă audiență, artistul a fost ocolit de colegii, care altă dată îl promovau.
Dan Bittman a avut mai multe declarații neinspirate, care i-au șifonat profund imaginea, iar acum sunt puțini cei care doresc să se mai asocieze cu el pe termen lung. Acesta este invitat sporadic la diverse emisiuni pentru a aduce câteva puncte de audiență, dar nu mai este implicat în proiecte mari, așa cum se întâmpla în trecut.

Unde s-a angajat Dan Bittman

Deși era bun prieten cu Andreea Esca, acesta a acuzat-o pe vedeta Pro Tv că a mințit că are coronavirus și mai mult decât atât el chiar s-a blestemat să moară dacă această pandemie există cu adevărat. De Revelion a apărut la TVR alături de Mugur Mihăescu și a declanșat un scandal imens, mulți reproșând conducerii postului public de televiziune că aduc conspiraționiști la televizor, pe banii cetățenilor.
Acum Dan Bittman pare că în sfârșit și-a găsit un nou job, după ce în urmă cu ceva timp s-a plâns că nici radiourile nu-i mai difuzează piesele. El se va angaja la Evz Capital, unde va avea un show. Anunțul a fost făcut de patronul celor două publicații, Dan Andronic, în contextul în care traficul pe cele două site-uri a scăzut cu aproape 80% în ultima lună.
Evz Capital încearcă astfel să-și crească zona video Youtube. În urmă cu ceva timp a fost adus și Robert Turcescu cu același scop, dar momentan rezultatele sunt modeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE