5.8 C
Braşov
AcasăMagazinElena Merișoreanu, chemată la spital!

Elena Merișoreanu, chemată la spital!

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Elena Merișoreanu răsuflă ușurată că, în sfârșit, după două săptămâni de emoții, soțul ei s-a vindecat de Covid-19. Artista a venit într-un suflet la spital, pentru a-și externa partenerul de viață: „Soțul meu se simte bine”, a declarat Elena Merișoreanu. „Nu credeam că mai scapă, având în vedere starea în care era când l-am adus aici. Nu mai putea respira, era foarte rău, ce-i drept”.
În urmă cu două săptămâni, soțul Elenei Merișoreanu, Viorel Croitoru, a fost internat de urgență la Spitalul ”Victor Babeș”. Ieri, artista și una dintre fiicele ei s-au prezentat la unitatea medicală, pentru a se ocupa de actele de externare, bărbatul revenindu-și spectaculos.
„Soțul meu se simte bine, am venit cu fiica mea la spital, ca să îl externăm. Nu credeam că mai scapă, având în vedere starea în care era când l-am adus aici. Nu mai putea respira, era foarte rău, ce-i drept. Noi avem o căsuță în Vâlcea, iar el a fost să curețe pomii, s-a văzut acolo cu mai multe persoane și cred că de acolo a luat virusul, de la un muncitor. El are și diabet și poate s-a agravat și de la asta. Am avut parte de niște doctori deosebiți, care și-au dat toată silința să îl facă bine. Soțul meu le zicea asistentelor „furnicuțe”. S-au mișcat foarte repede și foarte bine, mi-au pus soțul pe picioare”, a declarat îndrăgita cântăreață de muzică populară.
Cântăreața era foarte speriată, zilele trecute:
„El a mers la spital într-o stare foarte foarte avansată! Că n-a vrut să se ducă la spital. Nu a fost intubat, dar a avut parte de o îngrijire extraordinară. Vorbim la telefon, dar nu ne-am văzut, pentru că nu se poate intra acolo. Doar ce-i trimitem pachete prin domnul de la poartă care îi duce ce îi trimitem noi”, povestea Elena Merișoreanu săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române