6.7 C
Braşov
AcasăMagazinVegan de 2 ani: Costi Ioniță, aproape de moarte

Vegan de 2 ani: Costi Ioniță, aproape de moarte

l „Nu mai eram aici“

Celebrul artist care a revenit în România de câțiva ani i-a șocat pe jurații de la „Chefi la cuțite” cu povestea sa. Ioniță a mărturisit care este motivul real pentru care a fost nevoit să-și schimbe total viața și să devină vegetarian și mai atent la sine însuși.
Concrent, o problemă de sănătate care l-ar fi adus aproape de capătul zilelor l-a obligat să ia această decizie. El a dezvăluit în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite“ că a renunțat definitiv la consumul de carne din cauza unei afecțiuni medicale care i-ar fi putut aduce moartea.
Conform mărturisirilor sale, excluderea cărnii a fost primul sfat primit din partea unui doctor chirurg român care l-a avertizat în privința sănătății sale. „Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici. Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis: «nu mai mânca nicio carne dacă vrei să te refaci» și asta a fost pentru mine un semn”, a spus Costi Ioniță în cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite”.

Ce preparate deosebite le-a pregătit juraților de la „Chefi la cuțite”?

„Lucrez, creez lucruri frumoase cu artiști minunați, mă bucur că am redescoperit cumva România. După Valahia, ne-am despărțit și am făcut primele manele din România. Prima trupă de manele era L.A. Și într-adevăr, au avut un succes fulminat băieții, rupeau stadioanele, de aia mi se zicea cumva că sunt tăticul manelelor. Dar nu vreau să zic asta. Eu n-am știut că poți să gătești și mai puțin și mi-am luat green curry cu orez, cu nucă de cocos plus pateu de spirulină. Eu sunt vegan și n-am mai mâncat carne de 9 ani. Nu prea am timp să dorm, dacă n-aș fi fost vegan nu știu dacă aș fi putut să rezist. Contează mult că fac și yoga, meditație, sport în fiecare zi. Nu știu dacă o să impresionez, dar o să fac niște preparate foarte sănătoase”, a declarat Costi Ioniță înainte să-i întâlnească pe jurați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române