29 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMăsuri anti-pandemie : fără vin fiert pe pârtie în Poiana Brașov în...

Măsuri anti-pandemie : fără vin fiert pe pârtie în Poiana Brașov în week-end !

Așa cum Monitorul Expres anunța în ediția print de astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis în urmă cu puțin timp restricțiile care vor intra în vigoare începând din acest week-end în Poiana Brașov. Astfel, CLSU a venit cu 2 decizii: ”Conform Hotărârii CLSU nr. 1/2021, începând cu acest week-end, 26-28 martie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică unitățile de alimentație publică aflate la o distanță mai mică de 100 m de marginea pârtiei vor vinde doar produse alimentare ambalate și băuturi non-alcoolice îmbuteliate, în regim take-away. Doar turiștii care sunt cazați în cabanele/hotelurile în care funcționează acele unități de alimentație publică pot fi serviți în regim normal.
Totodată, administratorii teraselor unităților de alimentație publică au obligația de a înlătura mobilierul și a crea culoare pentru accesul publicului care dorește achiziționarea acelor produse.
În ceea ce privește accesul schiorilor la instalațiile de transport pe cablu, pentru evitarea producerii de aglomerări de persoane, administratorii rețelelor de transport pe cablu au obligația ca până în data de 26.03.2021, ora 9.00, să amenajeze noi culoare de acces către instalațiile de transport pe cablu și distanță între aceste culoare.”

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE