4.6 C
Braşov
AcasăMagazinBrigitte Pastramă, grave probleme de sănătate după infectarea cu Covid-19

Brigitte Pastramă, grave probleme de sănătate după infectarea cu Covid-19

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri care au șocat pe multă lume. Vedeta a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, dar problemele au apărut după negativare, căci a fost la un pas de o afecțiune gravă care, netratată la timp, putea duce chiar și la deces.
Faptul că Brigitte a avut Covid-19 nu mai este un secret, însă ce nu s-a știut până acum e faptul că bruneta a avut foarte multe de tras, după infectarea cu acest virus. Nu coronavirusul i-a provocat probleme de sănătate grave, ci o bacterie care a fost la un pas să o răpună, oricât de puternică ar fi fost Brigitte.
După cum Brigitte declară, bacteria i s-ar fi activat odată cu infectarea cu virusul SARS-CoV-2, și a început să se manifeste după un timp de la vindecarea infecției.
„Era o bacterie pe care am făcut-o de când am avut Covid-19, s-a activat atunci. 50% din oameni au acea bacterie care produce meningită dacă nu o tratezi. De asta mă durea capul atât de rău. Se activează după Covid-19. Și noroc că mi-am făcut analizele. De asta mă lua și inima, și capul, de la bacteria aia. Mi-a făcut tomograf, mi-a făcut la inimă, mi-a făcut și ecografie. Toate analizele mi-au venit perfect, dar tot am acea bacterie”, a explicat Brigitte Pastramă.
Soția lui Florin Pastramă a dezvăluit faptul că a avut mari dificultăți de respirație și stări de leșin. Însă, din fericire, a primit un tratament pentru ca bacteria să nu-i mai pună viața în pericol.
„Când am fost la Timișoara mi-a fost rău, am zis că mor, că nu mai respir. Acum am primit tratament. Am dat 1.000 de euro pe analize. Se activează de la o viroză foarte puternică sau de la Covid-19. Aduce probleme la creier”, a mai adăugat Pastramă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române