29 C
Braşov
AcasăCititori(P) Televizoare smart ieftine perfecte pentru un buget redus

(P) Televizoare smart ieftine perfecte pentru un buget redus

Televizoarele smart nu mai sunt deja o noutate. Acestea evoluează din punct de vedere al tehnologiei în fiecare an. Fie că este vorba despre o nouă tehnologie ce ține de calitatea culorilor sau a imaginii sau despre o rezoluție mult mai mare, acestea pot ajunge să aibă și prețuri pe măsură.
Cu toate acestea, dacă ai un buget redus și nu ai nevoie de cea mai bună tehnologie, există și variante de televizoare smart ieftine foarte bune ce ar putea fi o alegere excelentă pentru tine.

- Advertisement -

Televizor LED Star-Light 24DM6600

Acesta este un televizor smart LED, ultra-slim, cu ecran HD. Are o diagonală de 60 de centimetri și o rată de refresh de 50 Hz. Are sistem de operare Linux și vei putea utiliza fără probleme filmele și serialele tale preferate pe Netflix sau vei putea să te uiți la video-uri pe YouTube. Tehnologiile de imagine pe care le are sunt De-interface și Picture Enhancements. Poate acesta nu este cel mai performant televizor, dar cu siguranță are un raport foarte bun calitate-preț.

Televizor Horizon 24HL6130H

Un alt model ce se încadrează la televizoare smart ieftine este și acest model de televizor de la Horizon. Este un televizor LED HD cu ecran plat, cu o diagonală de 60 de centimetri. Are tot sistem de operare Linux și poți utiliza aplicații precum Netflix, YouTube și Amazon Prime. Are opțiune de Screen Mirroring și tehnologii audio precum Dolby Audio Processing, DTS HD și DTS Tru Surround. Acesta are clasă energetică A+ sau F, potrivit nooilor etichete energetice adoptate la nivelul Uniunii Europene.

Televizor Tesla 32S605BHS

- Advertisement -

Acest televizor este unul LED, HD și are o diagonală de 81 de centimetri. Acesta are un sistem de operare Android și puteți utiliza aplicații precum YouTube, Netlfix și HBOGo. Are Google Assistant ca și asistent vocal inteligent. Ca și tehnologii de imagine printre altele și Noise Reduction și Dynamic Backlight, iar ca tehnologii audio are Dolby Processing și Surround Sound. Face parte din clasa energetică A sau F, după noua etichetă energetică adoptată de Uniunea Europeană.

Televizoare smart ieftine – oferte eMAG

Televizor Nei 32NE4700

Acest televizor de la Nei este un televizor plat, LED, HD, ce are o diagonală de 80 de centimetri. Este un televizor smart de pe care puteți utiliza ușor aplicații precum Netflix și YouTube. Face parte din clasa energetică A+ sau F, după noile standarde. Marca Nei este prezentă din 1993 în România, iar aceștia promit calitate la prețuri accesibile și convenabile oricărei persoane. Cu ajutorul interfeței CI+, puteți scăpa de cea de-a doua telecomandă a TV Box-ului pe care îl primiți de la operatorul dumneavoastră de televiziune și puteți controla canalele direct din telecomanda televizorului.

Un televizor smart nu presupune neapărat un cost ridicat. Te poți bucura de aplicațiile preferate de streaming chiar și de pe un televizor smart mai ieftin. Fie că ai un buget limitat sau cauți doar un televizor pentru un dormitor sau pentru bucătărie, poți cu siguranță să iei în considerare un model mai ieftin.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE