19.1 C
Braşov
AcasăSportLiga 4 Brașov: Tibi Ghioane și Ion Coman, luaţi prin surprindere ...

Liga 4 Brașov: Tibi Ghioane și Ion Coman, luaţi prin surprindere de decizia șefilor clubului Precizia Săcele

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Decizia șefilor clubului săcelean de a retrage echipa de seniori din Liga a 4-a i-a bulversat pe cei doi antrenori, Tibi Ghioane și Ion Coman

Precizia Săcele se va retrage din Liga 4 Brașov. Deși echipa săceleană se află pe primul loc în campionat după opt etape, președintele Adrian Secelean a decis, la începutul acestei luni, să oprească finanțarea! „Nu mai avea rost să mai ținem echipa de seniori pentru că acest sezon al campionatului Ligii a 4-a este un bâlci! Am cheltuit o groază de bani cu testele COVID, chiar nu mai avea rost să cheltuim bani aiurea. Ne vom continua activitatea la copii și juniori. Prefer să investim serios în grupe de copii și juniori, dar și în antrenori specializați. Dorim să participăm în competițiile naționale cu juniori republicani’’ spunea Adrian Secelean pentru Monitorul Expres.

Tibi Ghioane: „Totul s-a terminat“

Antrenorul liderului Ligii a 4-a Brașov, fostul mare internațional Tibi Ghioane spune că s-a simțit foarte bine la Săcele. „Sincer, chiar m-am simțit bine la Precizia. Am lucrat bine cu Ioan Coman, băieții au fost ok, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Făcusem o echipă bună, dar a venit această decizie a conducerii și totul s-a terminat. A fost opțiunea lor și nu aveam noi cum să ne opunem“, a spus Tibi Ghioane. Planurile lui Ghioane de viitor se leagă tot de fotbal. „Eu am licența A de antrenor și dacă se ivește ceva nu voi ezita să antrenez din nou“.

Ion Coman: „Mi-a pierit cheful de fotbal“

- Advertisement -

În schimb, Ion Coman, secundul lui Tibi la Săcele, dar care a și jucat în prima parte a sezonului Ligii a 4-a, spune că este tentat să renunțe la fotbal! „Decizia luată de cei din conducerea clubului m-a bulversat total. Chiar dacă pierdusem mulți jucători în această iarnă, reușisem să completăm lotul, făcusem antrenamente, jocuri de pregătire, după care să vină această decizie radicală. Sincer, mi-a pierit cheful de fotbal. 90% sunt decis să renunț la fotbal“, a spus Coman.

Precizia Săcele, lider detașat în Liga 4 Brașov

După primele 8 etape disputate în toamnă în Liga a 4-a Brașov, Precizia Săcele, era singura echipă neînvinsă și ocupa primul loc cu un avans de 5 puncte față de a doua clasată, ACSM Codlea. Startul sezonului de primăvară în Liga a 4-a Brașov a fost amânat de AJF Brașov pentru luna aprilie. În toamnă, Liga 4-a Brașov a început într-un format redus, cu doar 5 echipe (Precizia Săcele, Olimpic Zărnești, ACSM Codlea, ACS Steagu Roșu Brașov și Colțea Brașov).

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE