21.3 C
Braşov
AcasăMagazinEra îngâmfat? De ce a divorțat Teo de primul soț?

Era îngâmfat? De ce a divorțat Teo de primul soț?

l Mă încurcă și mă sperie

- Advertisement -

Căsătoria mă încurcă și mă sperie, declară chiar Teo Trandafir. „Dragostea este însă altceva; un sentiment fără de care am fi pustii, niște babe leșinate care ar umbla în biserici legate cu broboade”, completează realizatoarea TV. La această concluzie a ajuns după ce a iubit și după ce a fost măritată. Prima dată cu pilotul Alexandru Trandafir, în 1990, la Brăila. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani, iar motivul este necunoscut pentru mulți și astăzi.

Motivul pentru care Teo și Alexandru Trandafir au divorțat. „Nu a mai mers, nu s-au mai înțeles”

Singurele teme pe care s-a mai discutat pe parcursul timpului, vizavi de mariajul lui Teo cu Alexandru Trandafir, a fost faptul că bărbatul a dispărut brusc din viața acesteia. În schimb, au rămas în relații bune. Chiar și tatăl acesteia, Ion Uță, a menținut o legătură de prietenie cu fostul soț al fiicei sale, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„Alexandru era un băiat extraordinar, nu s-a pus niciodată problema vreunui diferend între ei. N-a mai mers, nu s-au mai înţeles… Era un băiat tare bun. Mi-a părut rău că au divorţat. Nu ştiu cine a scornit zvonurile că ar fi bătut-o sau înşelat-o pe Teo. Nici vorbă de aşa ceva!”, a declarat Ion Uţă pentru Libertatea.
„Au fost căsătoriţi, aşa e! Teodora era o necunoscută în perioada aceea. Au divorţat din cauza comportamentului lui. Greu îi ajungeai la nas. Era un îngâmfat. A fost la un moment dat în America şi şi-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumătate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudăţenii, iar ea nu a mai suportat”, au afirmat surse din aviația militară.
Teo a declarat în stilul propriu: „Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”.

Există astăzi un bărbat în viața vedetei?

- Advertisement -

„O să te dezamăgesc. Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla. Mai schimbăm o vorbă, alea, alea, dar să fie independent, adică intelectual. Să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare absolut fabulos. Voiam să-i spun, la un moment dat, unei înfumurate că am o mașină mai proastă decât a ei și un șofer mai deștept decât ea. Nu i-am spus-o. Există în jurul meu oameni mai deștepți decât mine, ceea ce pe mine mă luminează la creier, ba chiar îmi place să fim continuu într-un sărut intelectual.
Și acest schimb energetic, sentimental și de toate celelalte să fie de ambele părți. Eu nu am putut niciodată să suport un bărbat mai prost decât mine, pentru că îl pui jos…nu e nicio bucurie în treaba asta. Trebuie să mă domine fără să mă domine pentru că mă enervează, să știe să-mi vorbească fără să-mi vorbească pentru că mă enervează și să mă controleze fără să mă controleze…pentru că mă enervează.
Astfel că trebuie să fie mai deștept decât mine, fără să-mi arate că e mai deștept decât mine, pentru că mă enervează”, a declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE