15.2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Supă cremă de năut

Ingrediente: 2 conserve de năut,o ceapă albă, 2-3 căței de usturoi, 125g cubulețe de bacon, un cartof, o lingură ulei de măsline extra virgin, sare și piper după gust, 1 linguriță busuioc uscat, 2 foi dafin, 1 litru apă, 100ml smântână
Preparare: tăiem ceapă foarte fin, trecem usturoiul prin presă sau îl dăm pe răzătoare. Scurgem năutul din conservă și îl spălăm sub jet de apă rece. Curățăm cartoful și îl tăiem în cubulețe mici. Într-o cratiță încăpătoare încingem uleiul, călim ceapa și usturoiul 1-2minute, adăugăm baconul, cartoful, sare, piper, oregano. Călim alte 2 minute. Punem năutul, foile de dafin, turnam apa. Lăsăm totul să fiarbă, cu capac, 20 minute.Adăugăm smântână dulce, amestecăm. Dăm supa printr-un blender până obținem o cremă. Potrivim la gust de sare și piper.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 23 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române