32.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSâmbătă în trafic: 3 drogați și o doamnă „amețită”

Sâmbătă în trafic: 3 drogați și o doamnă „amețită”

Sâmbătă dimineață, polițiștii din Poiana Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe DN1E, dinspre Stațiunea Râșnov spre Stațiunea Poiana Brașov. La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.
Tot sâmbătă dimineața, la cațiva kilometri distanță, polițiștii din Râșnov au oprit un bărbat, în vârstă de 32 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E. Nici acesta nu a trecut testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.
Aceeași sâmbătă fatidică pentru șoferi, dar mai pe seară, tot în Râșnov , polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 32 ani din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov. La testarea cu aparatul DrugTest, și acesta a ieșit pozitiv.
Iar după ora ”închiderii” , sâmbătă in jur de 22.05, polițiștii din Poiana Brașov au depistat în trafic, o femeie, în vârstă de 27 ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Poiana Soarelui din Stațiunea Poiana Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul citit pe fiola a fost 0,47 mg/l alcool pur.
Toți cei 4 șoferi au fost duși la spital pentru recoltare de probe biologice și au acum dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și a alte substanțe.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE