5.6 C
Braşov
AcasăSportVictorie fără valoare. România trece de Muntenegru, dar pierde calificarea la...

Victorie fără valoare. România trece de Muntenegru, dar pierde calificarea la JO de la Tokyo

Naționala României a câștigat, astăzi, meciul cu Muntenegru, scor 28-25, la turneul preolimpic de la Podgorica, dar tricolorele au ratat la golaveraj calificarea la Jocurile Olimpice. Pentru a obține calificare la JO de la Tokyo, Neagu și compania aveau nevoie de o victorie la cinci goluri cu Muntenegru. Norvegia și Muntenegru merg la JO, iar România va urmări turneul olimpic la televizor.

1 COMENTARIU

  1. Ce să căutăm noi acolo?..de cand conduce boul ăla de dedu hanbalul românesc n-am obținut nici o calificare la vreun turneu final sau olimpiade!!..atât la lege cât și la băieți…
    De fapt tot sportul din românia e zero barat!..Nu avem un domeniu în care să excelam, totul e mafie a samsarilor, a puscariasilor,totul pentru bani dar performanță ioc…caz concret gimnastica!!..praful s-a ales de ea, că să nu mai vorbim de atletism, jocurile cu mingea…aici se vede gradul de cultură și educație al populației, lipsa bazelor materiale, programele guvernamentale inexistente,….în concluzie o țară moartă…pe cale de disparitie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE