8.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciorbă de urzici cu usturoi

Ingrediente: 1 kg urzici, o ceapă, 1 cartof mare, o țelină, 2 căței usturoi, 2 linguri bulion, o legatură leuștean, 2 linguri ulei, sare,
Preparare: 1. Curăță urzicile, opărește-le, până se înmoaie; Toacă ceapa și usturoiul fin și călește-le, apoi adaugă țelina rasa și cartoful tăiat cubulețe; Adaugă 2-3 l de apă, sare, apoi lasa ciorba la fiert 8-10 minute;Dupa ce legumele au fiert, adaugă urzicile opărite și bulionul, amestecă si mai lasa ciorba 5 minute la foc mediu, inainte de a adpăuga leușteanul.
Daca preferi o ciorbă mai sățioasă și nu tii post, servește-o cu ou fiert și o lingura de smântâna la fiecare porție.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 19 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române