26.7 C
Braşov
AcasăCititori(P) 3 tactici White SEO pe care poți să le aplici atunci...

(P) 3 tactici White SEO pe care poți să le aplici atunci când treci pe servere dedicate

Dacă ai decis să achiziționezi un pachet pentru servere dedicate, probabil site-ul tău web a întâmpinat creșteri masive în ultimul timp. Totuși, în această etapă este necesar un plan SEO pentru a putea maximiza numărul de clienți. Tacticile White Hat sunt cele create în conformitate cu standardele Google, astfel că nu prezintă riscuri. Iată 3 dintre cele mai importante!

- Advertisement -

1. Alege keywords în funcție de intențiile utilizatorilor

În general, interogările utilizatorilor se împart în două categorii mari: informaționale și de achiziție. Astfel, este important să alegi cuvinte cheie care să definească obiectul activității tale. Spre exemplu, dacă deții un magazin online cu alimente, este important să nu cazi în capcana de a alege termeni care returnează articole cu rețete de mâncare. În schimb, creează o pagină de blog și postează articole în care să folosești și aceste expresii de căutare.
De asemenea, orientează-te realist către anumite volume de căutare. Dacă ești nou pe piață, identifică acele cuvinte cheie care au un număr mic de căutări lunare, iar competiția este redusă sau moderată. Mai mult, dacă deții un business local, cea mai bună strategie este să targetezi expresii locale. Spre exemplu, dacă ai un salon de înfrumusețare în București, vei obține mult mai repede rezultate dacă alegi cuvintele cheie potrivite.
După ce ai făcut selecția, integrează cuvintele cheie în pagini. Actualizează link-urile și meta tagurile pe servere dedicate, precum și textele din site. Dacă nu ai idei, poți face o analiză a competiției. Aruncă o privire asupra fiecărui URL și a secțiunilor din heading. Procesul de research poate fi automatizat folosind o unealtă premium.

2. Prioritizează conținutul de calitate

- Advertisement -

Te gândești să-ți deschizi un blog și să postezi articole pe acesta, în speranța că așa vei ajunge la mai mulți potențiali clienți? Ei bine, acest lucru nu este atât de simplu precum crezi. Conținutul reprezintă un factor important în SERP, însă trebuie să fie calitativ. Astfel, este recomandat ca fiecare articol pe servere dedicate să fie consistent și să aibă un titlu atractiv. Un ghid complet cu imagini și research integrat poate atrage un număr mai mare de link-uri decât 10 articole foarte scurte. Un alt aspect de care să ții cont pentru este cel UX. Creează-ți o strategie de conținut prin care să răspunzi la întrebările cele mai frecvente din industrie și prin care să atingi dorințele oamenilor. Pe lângă asta, solicită cât mai multe link-uri de la site-uri relevante. Acestea funcționează precum niște recomandări, fiind foarte eficiente pe termen lung.

3. Folosește Schema.org

Arhitectura site-ului tău ține de modul în care organizezi paginile și categoriile. Această structură este foarte importantă, deoarece ajută roboții să înțeleagă ce fel de informații există. Schema.org permite motoarelor de căutare să citească mai bine conținutul paginii, având ca scop livrarea unor rezultate mai relevante.
Spre exemplu, ai observat vreodată că unele rezultate din căutări conțin recenzii sau comentarii? Ambele elemente pot fi adăugate în servere dedicate utilizând aceeași funcție. Nu trebuie decât să selectezi o categorie, iar apoi să copiezi link-ul care îți dorești să fie marcat. Fiecare tip de informație are proprietăți ce pot fi utilizate pentru a se crea descrieri. De asemenea, acest tip de afișare crește numărul de click-uri. Meta schemele sunt utile și pentru a informa motorul de căutare care este profilul de Facebook oficial asociat cu afacerea ta.

De ce să aplici aceste strategii White SEO?

Deși internetul este plin de strategii SEO, acestea nu sunt întotdeauna în conformitate cu normele și politicile sugerate de Google. Pentru a crea o experiență pozitivă vizitatorilor este necesar să te orientezi spre strategiile de tipul White Hat.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE