23.8 C
Braşov
AcasăMagazinCine sunt şi cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei

Cine sunt şi cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei

Dacă pe Săndel Mihai, fratele artistei, îl cunoaște publicul în urma colaborărilor muzicale alături de ea, despre cele două surori ale Andrei se cunosc foarte puține detalii. Faptul că sunt o familie unită este însă fără îndoială punctul forte al acestora. Cei patru frați se susțin reciproc, în ciuda meseriilor total diferite.
Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste din România, publicul îndrăgind-o nu doar pentru vocea fabuloasă, cât și pentru personalitatea sa. Cântăreața are o familie frumoasă alături de Măruță, prezentatorul de la Pro TV, cei doi soți bucurându-se de David și Eva, copiii lor. Și pentru că modelul învățat în familie este esențial în viața de adult, cântăreața este o familistă convinsă și datorită relației frumoase pe care o are cu toți membrii familiei sale. În special cu fratele și cele două surori ale Andrei, cu toții susținând-o pe mezină. Dacă pe Săndel Mihai, fratele cel mare al solistei, și pe soția acestuia i-am văzut în colaborări cu Andra, pe scenă, despre surorile artistei se cunosc puține informații.
Sora mijlocie, Aura Claudia, în vârstă de 38 de ani, lucrează ca maseur și cosmeticiană la un centru de înfrumusețare din Câmpia Turzii, potrivit spynews.ro. Nu de puține ori Andra a ales să meargă pe mâna surorii sale atunci când a avut drum în orașul său natal. Pe de altă parte, Diana Mihai, sora cea mare a artistei, are 45 de ani și se ocupă de un centru de bătrâni, tot în Câmpia Turzii.
Chiar dacă astăzi se bucură de un succes fulminant, Andra nu a trăit întotdeauna în puf. Artista, originară din Câmpia Turzii, a dus o viață modestă în copilărie alături de ceilalți trei frați și de părinții săi. Pentru că nu aveau posibilități financiare deosebite, artista de astăzi era pe atunci doar un copil care resimțea unele lipsuri. Cu toate că au existat momente în care darurile de sărbători lipseau, Andra Măruță își amintește cu nostalgie de perioada copilăriei sale și recunoaște că astfel a reușit să aprecieze mult mai bine banii.
„Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci”, povestea Andra.
Iubirea față de cei dragi și spiritul de sacrificiu le-a învățat cu siguranță de la tatăl său, care i-a fost o lungă perioadă și manager. Acesta s-a străduit să îi asigure cele necesare Andrei pentru a fi prezentă la concerte și a făcut eforturi ca fiica sa să reușească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române