10.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pui cu roșii și parmezan

Ingrediente: 4 fileuri de piept de pui dezosate; sare și piper; parmezan; miez de pâine; 1 lingura ulei de măsline; 1 lingură pătrunjel proaspăt tocat; 1 cățel de usturoi tăiat mărunt; 1 linguriță muștar Dijon; câteva roșii
Mod de preparare:
Pieptul de pui, dat prin sare și piper și așezat pe folie de aluminiu, se introduce într-o tavă la cuptor, în amestec cu miezul de pâine, parmezanul, uleiul de măsline, pătrunjelul și usturoiul, deasupra presărându-se puțin muștar Dijon. Roșiile vor fi așezate în jurul bucăților de piept de pui.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 17 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române