32.4 C
Braşov
AcasăMagazinDieta lui Ștefan Bănică jr.

Dieta lui Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Cântărețul este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România, cu o carieră spectaculoasă de mai bine de 30 de ani în spate și milioane de fani în toate colțurile țării. Cântărețul arată senzațional la 53 de ani și se menține într-o formă de zile mari.
La vârsta lui, Ștefan Bănică pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Să fie iubirea principalul ingredient al rețetei sale de succes? Este foarte posibil, având în vedere faptul că Ștefan Bănică trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de familia lui, soția Lavinia Pîrva și cei trei copii ai săi. Care este oare dieta minune a lui Ștefan Bănică și ce alimente consumă cântărețul pentru a se menține veșnic tânăr?
„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a declarat Ștefan Bănică.

- Advertisement -

Cum se îngrijește Ștefan Bănică pentru a arăta impecabil

Chiar dacă vârsta din buletin începe cu cifra 5, Ștefan Bănică se simte mai tânăr ca niciodată și acest lucru se vede. Balanță veritabilă, artistul este o persoană energică, pentru care echilibrul în viață și armonia sunt foarte importante. Cântărețul spune că este foarte important să te îngrijești.
„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an?
Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a completat cântărețul.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE