9.1 C
Braşov
AcasăSportDezastru total la secția de handbal de la Corona Brașov. O nouă...

Dezastru total la secția de handbal de la Corona Brașov. O nouă lovitură din partea FRH după scandalul de dopaj

Scandalul de dopaj de Corona Brașov continuă să facă ravagii la secția de handbal feminin. Astfel, Comisia Centrală de Disciplină (CCD) a FRH  a decis în ședința de marți sancționarea clubului CSM Corona, care nu a plătit drepturile salariale ale  antrenorului Novanc Marius, așa cum prevedea Hotărârea46/21.10.2020 a Comisiei de Apel. Cum „managementul“ celor din conducerea Coronei nu a achitat drepturile salariale, circa 20.000 de euro, antrenorului secund Marius Novanc, sancțiunile sunt drastice. Plus amenzi peste amenzi! Anul trecut, clubul Corona Brașov era obligat să-i plătească antrenorului Ion Crăciun circa 50.000 de euro! Nu se știe dacă Crăciun și-a încasat banii.

„În legătură cu sesizarea antrenorului Novanc Marius privind nerespectarea Hotărârii 46/21.10.2020 a Comisiei de Apel, de către clubul C.S.M. Corona Brașov, Comisia vâzând ca in procesul verbal nr. 328 al ședinței din data 19.01.2021, clubul amintit a mai fost sancționat pentru aceiasi abatere; iar prin același proces verbal, i s-a pus in vedere ca in termen de 10 zile să achite antrenorului drepturile salariale, obligație neîndeplinita pana la introducerea prezentei sesizări, CCD hotărăște:
Sancționarea clubului C.S.M. Corona Brașov cu ridicarea dreptului de transfer, legitimare si drept de joc pentru o perioada de 1 (un) an de zile, începând cu data de 14.03.2021, conform art. 26.11 din Statutul Antrenorului. Concomitent cu aceasta sancțiune, la fiecare 10 zile, i se va scădea cate 1 punct din cele obținute de echipa participantă in cel mai înalt nivel competițional, pâna la executare integrala a hotărârii. Aceasta hotărâre va fi dusă la îndeplinire de C.C.C.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii. Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4“, se precizează în comunicatul FRH.

2 COMENTARII

  1. Pentru numele lui Dumnezeu, dar vorbim despre o echipa din a 2-a grupa valorica a campionatului, mai jos sunt doar juniorii si copiii! De unde salariile astea de zeci de mii de euro?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române