6.3 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Corona Brașov a spulberat Blejoiul

Liga 3: Corona Brașov a spulberat Blejoiul

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Călin Moldovan s-au impus lejer în derbiul etapei cu CS Blejoi, scor 3-0

A fost multă tensiune în tabăra Coronei înaintea jocului de vineri cu CS Blejoi. Jucătorii și antrenorii liderului din C5 au aflat cu doar o oră înaintea jocului că în ședința CL Brașov s-a votat împotriva propunerii primarului Allen Coliban de desființare a echipei de fotbal seniori. Pe teren lucrurile au arătat bine pentru Corona, iar fotbaliștii brașoveni s-au descătușat în fața unei echipe prahovene, care a fost o umbră față de trupa redutabilă din toamnă. Corona a făcut cel mai bun joc din acest campionat, iar scorul final, 3-0, este unul blând pentru Blejoi. „Am întâlnit o echipă valoroasa, net superioară și foarte hotărâtă și motivată“, a spus Gheorghe Biziniche, președintele lui CS Blejoi. Drăgoi a dat startul recitalului brașovean cu un gol marcat chiar în minutul 3, apoi ocaziile la poarta prahovenilor au început să curgă. Nicolau în două rânduri și Alupoaie au ratat șansa desprinderii în prima repriză. Oaspeții, puteau da lovitura, prin Lambru, în minutul 27, însă atacantul Blejoiului a avut o execuție modestă din opt metri. În parte secundă, odată cu intrarea lui Cristescu, Corona și-a majorat avantajul prin golul experimentatului fotbalist. Și Alin Damian, și-a făcut rapid simțită prezența pe teren după ce l-a înlocuit pe Roșu. Mai întâi, cel poreclit „Neamțu“ a ratat un penalti obținut de Voicu, dar s-a revanșat cu golul de 3-0 marcat în minutul 84. În urma victoriei cu Blejoi, Corona și-a majorat avansul în clasament la 6 puncte de prahoveni.

Călin Moldovan: „O victorie obţinută cu inima“

Călin Moldovan, antrenorul Coronei, spune că jucătorii au reacționat foarte bine după toate evenimentele din ultima vreme.
„Pentru noi este o victorie foarte, foarte importantă pentru că am jucat cu ocupanta locului doi. Este o victorie obţinută cu inima dar şi cu capul, și ne bucurăm că am câștigat, atât pentru noi cât şi pentru cei care cred în noi şi care au încredere că putem fi parte dintr-un proiect de reaşezare a fotbalului brașovean pe harta fotbalistică a ţării. Vom face totul pentru a nu-i dezamăgi pe cei care ne-au dat credit. Îmi felicit echipa, a dat dovadă de mare caracter şi s-a pregătit foarte bine în această perioadă deloc uşoară pentru noi.  Vom rămâne concentraţi pentru că deja ne gândim la meciul cu Astra 2”, a menţionat Călin Moldovan. Corona Brașov: Mutu – Rusu, Burlacu, Cîrstean, Dumbravă – Leonte, Nicolau (87 Olaru), Alupoaie (56 Cristescu) – Drăgoi (87 Argăseală) , Roșu (56 A. Damian), Voicu (87 Manole).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române