14.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovHoț prins după o urmărire de 2 kilometri

Hoț prins după o urmărire de 2 kilometri

Ieri dimineața, în jurul orei 03,00, polițiștii brașoveni au fost sesizați că, în intervalul orar 00,45 – 03,00, o persoană necunoscută a sustras un telefon mobil dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Brașov.
În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, autorul faptei a fost identificat la scurt timp după comiterea faptei, pe raza municipiului Codlea, județul Brașov, acesta fiind un tânăr în vârstă de 19 ani. La vederea cadrelor de poliție, acesta a fugit, context în care s-a procedat la urmărirea și somarea acestuia, iar după aproximativ 2 km autorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.
În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. În urma probelor prezentate, instanța de judecată a dispus măsura arestării pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române